istaknula se na tribinama

Jedna od najljepših Hrvatica privukla je pažnju na utakmici Hrvatske i Španjolske, rijetko je viđamo otkako je nestala s malih ekrana

Lana Banely Lana Banely Marko Lukunić/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Banely Lana Banely Lana Banely Lana Banely Lana Banely Lana Banely - 1 Lana Banely - 2 Lana Banely - 21 Lana Banely - 20 Lana Banely - 18 +23 Lana Banely - 16 Galerija

Lana Banely došla je u Berlin podržati Vatrene na utakmici protiv Španjolske.

Među brojnim hrvatskim navijačima koji su došli na Olimpijski stadion u Berlinu bodriti Vatrene na utakmici protiv Španjolske istaknula se i jedna poznata Hrvatica koju dugo nismo vidjeli.

Bivša novinarka, a danas uspješna dizajnerica interijera Lana Banely privukla je pažnju na tribinama, a fotografi su je ulovili i dok je snimala selfieje.

Iako se zadnjih godina rijetko pojavljuje u javnosti, Lanu nije bilo teško prepoznati jer se gotovo uopće nije promijenila otkako se 2018. godine oprostila se od malih ekrana i odlučila za potpuni zaokret u karijeri.

Otada se posvetila dizajnu interijera, za što je završila i studij, a na društvenim mrežama voli se pohvaliti svojim projektima i uspjesima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌟 Lana Banely Design 🌟 LB 🌟 (@lanabanely_design)

Od 2013. godine u sretnom je braku s nogometnim menadžerom Andyjem Barom, s kojim ima i dvoje djece, kćer Naomi i sina Adriana.

Pogledaji ovo Goran Bogdan na utakmici Hrvatske i Španjolske Celebrity Među navijačima u Berlinu je i naš zgodni glumac, evo tko je još od poznatih snimljen na tribinama!

Pogledaji ovo Svečana loža na utakmici Hrvatske i Španjolske - 11 Celebrity Pogledajte tko je od naših političara podrška Vatrenima u Berlinu, utakmicu prate iz svečane lože!

Pogledaji ovo Ivana Knoll Celebrity Golišava Knoll napravila je pomutnju na stadionu u Berlinu, pogledajte kakva je došla na utakmicu Hrvatske i Španjolske!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 10 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 8 Kate Middleton - 11 +30 Kate Middleton - 9 Celebrity Iza haljine koju je Kate izabrala za povratak u javnost krije se posebna poruka, mislila je na svaki detalj!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton +32 Kate Middleton Celebrity Kate Middleton prvi put u javnosti nakon teške dijagnoze, pogledajte kako izgleda bolesna princeza

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene