David postao vrtlar!

Pogledajte Beckhama kako bere luk iz vlastitog vrta, ovaj video je hit na Instagramu!

David Beckham - 2 David Beckham - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham - 3 David Beckham - 1 David Beckham s obitelji - 8 David Beckham s obitelji - 6 David Beckham s kokošima - 1 David Beckham s kokošima - 2 David Beckham s kokošima - 4 David Beckham s kokošima - 5 David Beckham na farmi - 1 David Beckham na farmi - 2 +21 David Beckham na farmi - 3 Galerija

David Beckham nakon nogometne karijere posvetio se poljoprivredi, a novim videozapisom nasmijao je sve pratitelje.

Bivši nogometaš David Beckham nakon uspješne nogometne karijere posvetio se nekim drugim stvarima, a jedna od njih je i poljoprivreda.

Naime, David sa svojom obitelji ima farmu, a sada je objavio video iz svog vrta na kojem sam bere luk. U jednom trenu pridružila mu se i kokoš što je itekako nasmijalo pratitelje, ali Beckham je pokazao da u ovom farmerskom životu itekako uživa.

''Peludna groznica vlada, malo škaklja grlo, ali med će to riješiti. A čini se i da Victoria ima svježi luk za sljedećih nekoliko ručkova i večera'', napisao je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Inače, Beckham je s obitelji još za vrijeme pandemije korona-virusa krenuo s organskim uzgojem hrane, a čini se da je svoju malu farmu održao sve do danas.

Sa svojim kokicama je već i prije podijelio fotografije, a pratiteljima je pokazao da također proizvode med, imaju ovce i veliku staju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Pogledaji ovo David Beckham i Harper Beckham - 2 Celebrity David Beckham ponosno je pokazao svoju već odraslu kćer, no njihov prisni odnos i dalje izaziva kritike javnosti

Pogledaji ovo Victoria Beckham - 2 Celebrity Što Victoria Beckham zapravo jede? Jednom obroku vjerna je već 25 godina!

Pogledaji ovo David Beckham s obitelji - 4 Celebrity Ovakva atmosfera vlada u domu Beckhamovih, a jedna fotografija mnogima posebno zapela za oko!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Banely Lana Banely Lana Banely Lana Banely +29 Lana Banely Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica privukla je pažnju na utakmici Hrvatske i Španjolske, rijetko je viđamo otkako je nestala s malih ekrana

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 10 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 8 Kate Middleton - 11 +30 Kate Middleton - 9 Celebrity Iza haljine koju je Kate izabrala za povratak u javnost krije se posebna poruka, mislila je na svaki detalj!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene