"vrlo sam disciplinirana"

Što Victoria Beckham zapravo jede? Jednom obroku vjerna je već 25 godina!

Victoria Beckham - 2 Victoria Beckham - 2 Victoria Beckham/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham - 2 Victoria Beckham - 1 Proslava rođendana Victorije Beckham - 2 Proslava rođendana Victorije Beckham - 7 Victoria i David Beckham David i Victoria Beckham - 1 David i Victoria Beckham - 2 Obitelj Beckham na Uskrs - 6 Victoria i David Beckham - 1 Victoria i David Beckham - 2 +19 David i Victoria Beckham Galerija

Unatoč tome što je Victoria Beckham izjavila da ne ide u ekstreme s dijetama, ona godinama unazad njeguje stroge prehrambene navike.

Victoria Beckham ovog je tjedna izjavila da je više ne zanima što itko misli o njezinom tijelu i načinu prehrane te da je život prekratak da bi brojala kalorije.

50-godišnja dizajnerica za časopis Grazia dodala je da se unatoč strogoj prehrani neće odreći svoj omiljenog vina, ipak je priznala i da se disciplinirano drži određenog jelovnika.

"Vrlo sam disciplinirana oko toga što jedem, vježbam i radim. Takva sam", rekla je.

Godinama njeguje ekstremne prehrambene navike, a njezin suprug David Beckham je ranije otkrio da Victoria jede isti obrok svaki dan 25 godina, a u pitanju su riba na žaru i povrće kuhano na pari.

U srpnju je Victoria za australski Vouge izjavila da je njezina prehrana ispunjena zdravim masnoćama te da redovito provodi detoksikaciju pri čemu se suzdržava od konzumiranja alkohola.

"Jedem puno zdravih masnoća: ribu, avokado, orašaste plodove i takve stvari. Pijem alkohol, osim ako nemam razloga da ne pijem", rekla je.

"Detoksicirat ću se od alkohola tri do šest mjeseci. Prilično sam ekstremna u svemu što radim, bilo da jedem ili vježbam ili pijem ili ne pijem", dodala je. 

Obitelj Beckham je još za vrijeme korona pandemije krenula s organskim uzgojem hrane, a čini se da je svoju malu farmu održala sve do danas.

David je sa svojim kokicama nedavno podijelio fotografije, a pratiteljima je pokazao da također proizvode med, imaju ovce i veliku staju.

Inače, slavni je par u braku od 1999. godine. Zajedno imaju četvero djece, sinove Brooklyna, Cruza i Romea te kćer Harper.

Pogledaji ovo David Beckham s obitelji - 4 Celebrity Ovakva atmosfera vlada u domu Beckhamovih, a jedna fotografija mnogima posebno zapela za oko!

Pogledaji ovo David Beckham s kokošima - 3 Celebrity Možete li Beckhama zamisliti kao farmera? Podijelio je video iz svog dvorišta koji je nasmijao pratitelje, evo o kome se to brine od ranog jutra

Pogledaji ovo PR Zanimljivosti David Beckham: „Redatelj je bio bijesan na mene zbog onoga što sam rekao u dokumentarcu“

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Svadba Josipa Juranovića i Lane Miholjević - 10 Svadba Josipa Juranovića i Lane Miholjević - 11 Svadba Josipa Juranovića i Lane Miholjević - 8 Svadba Josipa Juranovića i Lane Miholjević - 6 +28 Svadba Josipa Juranovića i Lane Miholjević - 9 Celebrity Pogledajte kakva je atmosfera vladala na svadbi našeg Vatrenog, uz ove hitove pjevali su dugo u noć!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hiljson Mandela - 5 Hiljson Mandela - 4 Hiljson Mandela - 3 Hiljson Mandela - 2 +25 Hiljson Mandela - 1 Celebrity Baby Lasagna srušen je s trona, evo tko ga je uspio zamijeniti i s kojom pjesmom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene