Veliki su vjernici

Mateo Kovačić raznježio je pratitelje novim obiteljskim fotografijama, sa suprugom i sinom posjetio je mjesto koje im puno znači u životu!

Mateo Kovačić - 4 Mateo Kovačić - 4 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić - 3 Mateo Kovačić - 1 Mateo Kovačić - 2 Izabel Kovačić i Mateo Kovačić Mateo i Izabel Kovačić - 5 Mateo i Izabel Kovačić - 3 Mateo i Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 2 Izabel i Mateo Kovačić +21 Izabel Kovačić Galerija

Mateo Kovačić sa svojom obitelji posjetio je jedno od najvećih svetišta u svijetu Lourdes, a pohvalio se i obiteljskim fotografijama.

Naš nogometaš Mateo Kovačić podijelio je nove obiteljske fotografije na svojim društvenim mrežama i raznježio svoje fanove.

Koliko mu vjera znači u životu Mateo nikad nije skrivao, a sa svojom obitelji, Izabel Kovačić i sinom Ivanom, posjetio je jedno od najvećih svetišta u svijetu, Lourdes.

Pogledaji ovo Mateo Kovačić Celebrity Mateo Kovačić ima dvije sestre koje se skrivaju od znatiželje javnosti, a jedna nevjerojatno podsjeća na njegovu suprugu Izabel

Svog sinčića tijekom posjeta je nosio na ramenima, a fotografirao je i svoju suprugu koja je držala Ivana u naručju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Mnogima je već poznato da su se Mateo i Izabel upoznali upravo u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje je ona pjevala u zboru, a on je bio ministrant.

Pogledaji ovo Izabel Kovačić Celebrity Tko je sestra Izabel Kovačić? Sve zanima odgovor na ovo pitanje nakon što ju je spomenula u važnoj objavi!

Te 2010. godine bili su još tinejdžeri, a sedam godina kasnije u istoj su se crkvi i vjenčali.

''Mateo i ja upoznali smo se kao tinejdžeri preko zajedničkih prijatelja. Ja sam išla na trčanje s prijateljicom i nakon toga smo stali u prostorijama za druženje kraj naše crkve (tamo smo većinom provodili slobodno vrijeme) i on je taman igrao PlayStation s prijateljima. Od tog trenutka smo postali najbolji prijatelji'', otkrila je jednom Izabel na svom Instagramu.

Sina Ivana dobili su 2020. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 5 +25 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević mjesecima taji ime kćerkice, a sad je usrećila obožavatelje: "Znam da vas zanima kako se zove…"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Trifunović - 2 Sergej Trifunović Sergej Trifunović - 1 Sergej Trifunović +9 Sergej Trifunović na Braču - 3 Celebrity Sergej Trifunović oglasio se prvi put nakon izlaska iz pritvora, pratiteljima je poslao znakovitu poruku: ''Ja sam odsad...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene