Studentica prava

Lijepa Lucija Begić ponijela je laskavu titulu nove Miss Zagreba za Miss Hrvatske

Miss Zagreba Miss Zagreba Boris Mataković/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miss Zagreba Miss Zagreba Miss Zagreba - 3 +0 Miss Zagreba - 4 Galerija

Lucija Begić proglašena je novom Miss Zagreba za Miss Hrvatske.

Na terasi poznatog zagrebačkog restorana s očaravajućim pogledom na grad Zagreb izabrana je nova Miss Zagreba.

Pogledaj i ovo Lucija Begić Kako vam se čini? Pogledajte video o našoj Luciji koja se natječe na Izboru za Miss svijeta, neki prizori stvarno oduzimaju dah!

U konkurenciji od 12 djevojaka pobijedila je Lucija Begić dok su njezine pratilje Josipa Matić i Ivana Jasić. Lijepa Lucija je studentica Pravnog fakulteta u Zagrebu te govori engleski i talijanski jezik. U slobodno vrijeme se bavi odbojkom.

Kandidatkinje su se predstavile u pet modnih izlazaka, a osam super finalistica odgovaralo je na pitanja žirija u elegantnim večernjim haljinama.

U stručnom ocjenjivačkom sudu bile su i Tihana Harapin Zalepugin, Zvona Vučković, Zoran Škugor, Nina Slamić Gudeljević - Miss Hrvatske 2002., direktorica izbora Miss Zagreba za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i direktorica Miss Hrvatske Maja Vračarić.

Program u kojem su nastupili Tena Vodopija i plesna skupina Sandra rescue dance je vodio Davor Garić.

Lucija će predstavljati Grad Zagreb na 30.jubilarnom izboru za Miss Hrvatske 2022. sljedeće godine, otkrila je Iva Loparić Kontek, direktorica izbora za Miss Zagreba.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 Hana Huljić +0 Hana Huljić Celebrity Tonči Huljić se oglasio o ljubavnoj vezi svoje kćeri i Petra Graše, jednu je stvar jasno naglasio!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila fotografiju pokojnog oca, a njezini fanovi uočili su detalj koji ih je začudio: "Zašto si to krila od nas?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene