snimljen u hamburgu

Naš bivši nogometaš povukao se iz javnog života nakon rastave s misicom, no utakmicu s Albanijom nije propustio

Ognjen Vukojević Ognjen Vukojević Ranko Suvar / CROPIX 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ognjen Vukojević - 13 Ognjen Vukojević na utakmici Hrvatske i Albanije Ognjen Vukojević - 1 Ognjen Vukojević - 3 Ognjen Vukojević - 5 Ognjen Vukojević - 10 Ognjen Vukojević - 11 Ognjen Vukojević - 9 Ognjen Vukojević - 2 Ognjen Vukojević - 4 +13 Ognjen Vukojević - 6 Galerija

Bivši Vatreni Ognjen Vukojević povukao se iz javnosti nakon umirovljenja, a evo kako izgleda danas.

Ognjen Vukojević bivši je Vatreni koji je za Hrvatsku reprezentaciju igrao 2007. do 2014. godine, a onda se nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu umirovio.

Ognjen inače izbjegava javna pojavljivanja, no velika natjecanja naše trenutačne postave zna posjetiti, pa je tako viđen u Hamburgu na utakmici Hrvatske i Albanije.

Bivši nogometaš nosio je crvenu majicu s logom HNS-a i sunčane naočale, ali i dalje ima prepoznatljive crte lica po kojima smo ga odmah prepoznali.

Osim njega, na tribinama su bili i naš bivši vratar Danijel Subašić i Vatreni iz legendarne '98. Aljoša Asanović.

Svoj privatni život Ognjen je uvijek uspješno skrivao od javnosti, pogotovo otkako se razveo od bivše misice Andreje Ćupor.

Ognjen i Andreja vjenčali su se u listopadu 2016. i zajedno su dobili sina Luku, a za njihov razvod doznalo se 2020. godine.

Vukojević danas radi kao trener mlađih reprezentativnih postava. A koliko se promijenio do danas, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Marco Pašalić - 2 Celebrity Naš 23-godišnji reprezentativac pokazao je isklesane mišiće, no za ovakvo tijelo nije zahvalan samo nogometu!

Pogledaji ovo Davorka Dalić sa sinovima Celebrity Sinove Zlatka Dalića rijetko vidimo s našim izbornikom i nisu krenuli njegovim stopama, ali itekako su uspješni na drugim područjima

Pogledaji ovo Franka Batelić na Instagramu Celebrity Vedran Ćorluka potpuno je opremio kćerkicu za Euro, a jasno je zašto malena nije skidala pogled s ekrana!

Pogledaji ovo Magdalena Keškić - 2 Celebrity Hrvatica iz Njemačke ogolila se za tribine u Hamburgu, pomalo će vas i šokirati njezin odabir za navijanje

Pogledaji ovo Aljoša Asanović - 1 Celebrity Jedan od najomiljenijih Vatrenih iz generacije '98. istaknuo se u masi na njemačkom stadionu!

Pogledaji ovo Vanja Modrić - 1 Celebrity Vanja Modrić nije propustila ni utakmicu s Albanijom, a s njom na tribinama je supruga još jednog našeg nogometaša!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 8 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 5 +34 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 3 Celebrity Tko su mame Vatrenih? Jedna se posebno ističe svojim izgledom, a druga se može pohvaliti zavidnom karijerom!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Sučić - 2 Luka Sučić - 3 Luka Sučić - 1 Luka Sučić - 6 +11 Luka Sučić - 8 Celebrity Mladi Luka Sučić dosad je skrivao lijepu crnku od javnosti, a evo tko je tajanstvena djevojka i što im je zajedničko!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene