kockice je imala, ali...

Hrvatica iz Njemačke ogolila se za tribine u Hamburgu, pomalo će vas i šokirati njezin odabir za navijanje

Magdalena Keškić - 2 Magdalena Keškić - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić - 2 Magdalena Keškić - 1 Magdalena Keškić - 6 Magdalena Keškić - 5 Magdalena Keškić - 3 Magdalena Keškić - 2 Magdalena Keškić - 1 Magdalena Keškić Magdalena Keškić - 7 Magdalena Keškić - 6 +21 Magdalena Keškić - 5 Galerija

Magdalena Keškić privukla je pozornost na tribinama utakmice Hrvatske i Albanije u izazovnom outfitu.

Hrvatska navijačica Magdalena Keškić postala je glavna konkurencija Ivani Knoll kada je privukla veliku pozornost na Svjetskom prvenstvu u Katru, a i ove godine spremila se za Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Da će pratiti Hrvatsku i na Europskom prvenstvu 2024. naslutila je već odavno, a sada je uhvaćena na tribinama za vrijeme utakmice Hrvatske i Albanije.

Za utakmicu je odabrala plavu haljinu koja je na prednjem dijelu imala kockice i crvene špagice, a preko dekoltea i trbuha ogroman prorez ispod kojeg je nosila tek minijaturni grudnjak u kockicama. Na lice je nalijepila i minijaturnu hrvatsku zastavicu, a kako je izgledala pogledajte u našoj galeriji.

Izdanje Magdalene je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, atraktivna Magdalena živi u Njemačkoj, otac joj je s Kupresa, majka iz Stona i svake godine ljetuje u Hrvatskoj.

Influencerica na Instagramu ima više od 342 tisuće pratitelja s kojima svakodnevno dijeli svoje izazovne fotografije i hvali se luksuznim životom.

Na utakmicama na kojima je bila za njom se pojavila velika zainteresiranost javnosti, pa su je brzo prozvali i konkurencijom Ivani Knoll, a 2022. godine sa svojim ocem Tomislavom, koji joj je velika podrška u svemu što radi, dala je intervju za Večernji list i otkrila što ona o tome misli.

"Nije to ni od danas ni od jučer. Lena je još sa 16-17 godina imala neku karizmu kojom je bila magnetski privlačna. Ljudi su joj već tada prilazili želeći se fotografirati s njom. Ona u tome ima našu punu potporu, pomažemo joj savjetima, a ona o svemu odlučuje", rekao je ponosni otac.

Magdalena je potvrdila da uživa u pažnji, ali kaže i da joj publicitet nije trebao.

Pogledaji ovo Magdalena Keškić - 4 Celebrity Nema tko se u Dohi nije okrenuo za našom mladom navijačicom, u seksi haljini iskakala je iz mase bijelo-crvenih kvadratića!

Pogledaji ovo Magdalena Keškić - 14 Celebrity Sjećate se nje? Hrvatica iz Njemačke vratila se na tribine, proslavila se kao navijačica u Katru, a sad bodri i rukometaše!

Pogledaji ovo Magdalena Keškić Celebrity Naša mlada navijačica iz dijaspore o hrvatskim reprezentativcima: "Ponuda imam, ali još ih držim na distanci"

Pogledaji ovo Danijel Subašić na utakmici Hrvatske i Albanije Celebrity Naši bivši Vatreni došli su podržati svoje nasljednike, pogledajte koje su legende snimljene na tribinama!

Pogledaji ovo Davorka Dalić Celebrity Zlatka Dalića s tribina bodre supruga i sinovi, ne vole se eksponirati, no uz njega su uvijek kad su mu potrebni!

Pogledaji ovo Vanja Modrić - 1 Celebrity Vanja Modrić nije propustila ni utakmicu s Albanijom, a s njom na tribinama je supruga još jednog našeg nogometaša!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić - 1 Andrej Kramarić - 2 Vjenčanje Andreja i Mije Kramarić u Gradskoj vijećnici - 12 Vjenčanje Andreja i Mije Kramarić u Gradskoj vijećnici - 13 +25 Vjenčanje Andreja i Mije Kramarić u crkvi Celebrity Andrej Kramarić na dan velike utakmice slavi rođendan, evo što si je poželio uz tortu kojom se počastio s Vatrenima!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris i Marko Livaja Marko i Iris Livaja Iris Livaja +25 Iris Livaja Celebrity I Iris Livaja se oglasila prije utakmice Vatrenih, pogledajte što je poručila uz prikladnu pjesmu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene