ljetni outfit

Naša saborska zastupnica zbog odabira haljine zaokupila je pažnju svih prisutnih, potrudila se da je primijete!

Sanja Radolović - 3 Sanja Radolović - 3 Patrik Macek/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Radolović - 2 Sanja Radolović - 1 Zastupnice u Saboru - 5 Zastupnice u Saboru - 3 Zastupnice u Saboru - 2 Sanja Radolović - 5 Sanja Radolović - 4 Sanja Radolović - 3 Sanja Radolović - 1 Sanja Radolović +19 Sanja Radolović Galerija

Naša saborska zastupnica Sanja Radolović stigla je na sjednicu u uskoj haljini.

Sanja Radolović naša je saborska zastupnica koja uvijek privuče pozornost svojim izgledom.

Njeni outfiti za Sabor su uvijek pomno odabrani, a ovog puta posebno se potrudila da ju svi primijete.

Odjenula je usku haljinu do ispod koljena koja je pratila njenu ženstvenu figuru, a na nogama je nosila i cipele na vezanje.

Sanja Radolović doktorirala je ekonomiju. Vodi Pulski SDP, gradska je i županijska vijećnica, a predaje i na pulskome sveučilištu.

"Osim što predajem, vodim i ured za projekte primarno financirane iz EU fondova i znanost, tako da svakako primarno kroz rad saborskih odbora, a nadam se i u javnom političkom prostoru planiram djelovati u tom smjeru", kazala je za Dnevnik Nove Tv 2020. godine, kada je postala zastupnica.

Pogledaji ovo Zastupnice u Saboru - 1 Celebrity Naše zastupnice kao da su se dogovorile za modne kombinacije u kojima će se pojaviti u Saboru, evo što su odjenule!

Pogledaji ovo Ivana Kekin - 1 Celebrity Supruga Mile Kekina iznenadila odjevnom kombinacijom kakva se u Saboru ne viđa često!

Pogledaji ovo showbuzz Zanimljivosti Zastupnice opet u Saboru poslije pauze: Pogledajte što su odabrale za povratak, neke su se i modno uskladile

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić - 4 Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 2 +24 Marijana Mikulić - 5 Celebrity Domaća glumica uzela je stvar u svoje ruke i sama odradila promjenu imidža, ali nije baš bila zadovoljna rezultatom!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 5 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević +29 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Celebrity Naša predivna radijska voditeljica objavila rijetke fotke s partnerom kojeg je dugo skrivala od javnosti, obilježili su za njih poseban dan!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene