Nogometna legenda

Jedan od najomiljenijih Vatrenih iz generacije '98. istaknuo se u masi na njemačkom stadionu!

Aljoša Asanović - 1 Aljoša Asanović - 1 Marko Lukunic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aljoša Asanović - 2 Aljoša Asanović - 4 Aljoša Asanović - 3 Aljoša i Katarina Asanović Aljoša, Anamarija i Katarina Asanović Aljoša Asanović - 1 Aljoša Asanović - 3 Aljoša Asanović - 4 Aljoša Asanović Aljoša Asanović +19 Aljoša Asanović Galerija

Bivši Vatreni Aljoša Asanović nije propustio doći na napetu utakmicu Hrvatske i Albanije, nakon umirovljenja prati sve njihove nastupe.

Aljoša Asanović, nakon što se umirovio iz naše reprezentacije, čest je gost sportskih natjecanja gdje igrače bodri iz publike, a tako je bilo i ovog puta na napetoj utakmici Hrvatske i Albanije na Euru 2024.

Naš ''Vatreni lakat'', kako su ga nazivali dok je igrao, uhvaćen je na tribinama u nepoznatom društu u kojem je, sudeći po osmijesima, itekako uživao.

Aljoša danas ima 58 godina, a zauvijek će ostati zapamćen kao dio legendarne generacije koja je pod vodstvom Ćire Blaževića osvojila broncu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj.

2022. godine u rujnu je otišao s mjesta izbornika nogometne reprezentacije Zambije, a još uvijek u medijima izaziva puno zanimanja svojim privatnim životom o kojem se puno pričalo.

Podsjetimo, već dugo se priča da se 2017. godine razveo od supruge Katarine Marasović. Par se vjenčao 1988. i dobio kćer Anamariju i sina Antonija.

Pogledaji ovo Andrej Plenković - 1 Celebrity Plenković snimljen na tribinama u Hamburgu, pogledajte tko je još od naših političara podrška Vatrenima!

Pogledaji ovo Iris Livaja - 6 Celebrity I Iris Livaja se oglasila prije utakmice Vatrenih, pogledajte što je poručila uz prikladnu pjesmu!

Pogledaji ovo Andrej Kramarić - 3 Celebrity Andrej Kramarić na dan velike utakmice slavi rođendan, evo što si je poželio uz tortu kojom se počastio s Vatrenima!

Pogledaji ovo Aljoša Asanović Nekad i sad Bivši Vatreni snimljen u opuštenom izdanju, i on je nabavio trendi vozilo, a zbog jednog detalja nije ga lako prepoznati!

Pogledaji ovo Anamarija Asanović Celebrity Kći bivšeg Vatrenog ostala bez mnogih vrijednih uspomena: "Nema veze, idemo ispočetka"

Pogledaji ovo Anamarija Asanović Celebrity Zgodna kći bivšeg Vatrenog objavila fotku u badiću, na golišavoj fotografiji vidi se linija koju je dovela do savršenstva!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka Dalić sa sinovima Davorka Dalić sa sinovima Zlatko i Davorka Dalić - 5 Zlatko i Davorka Dalić - 4 +20 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Celebrity Zlatka Dalića s tribina bodre supruga i sinovi, ne vole se eksponirati, no uz njega su uvijek kad su mu potrebni!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Modrić i Helena Livaković Vanja Modrić - 3 Vanja Modrić i Helena Livaković Vanja Modrić - 1 +24 Diora Modrić sa zaručnikom Celebrity Vanja Modrić nije propustila ni utakmicu s Albanijom, a s njom na tribinama je supruga još jednog našeg nogometaša!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene