potpuno su različite!

Dragana Mirković ima sestru koja se ne voli eksponirati u javnosti, evo kako izgleda!

Dragana Mirković - 2 Dragana Mirković - 2 Antonio Ahel/ATAImages 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković - 1 Dragana Mirković - 1 Dragana Mirković Toni Bijelić i kći Manuela - 7 Dragana Mirković i kći Manuela - 6 Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković u Areni Zagreb Dragana Mirković u Areni Zagreb - 11 +21 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 5 Galerija

Omiljena regionalna pjevačica Dragana Mirković ima sestru Dušicu, živi podalje od medija, a njene rijetke fotografije pogledajte u nastavku.

Dragana Mirković ima sestru za koju malo tko zna, a poznata pjevačica svega nekoliko puta pokazala ju je u javnosti.

Sestre Dragana i Dušica fizički ne liče, a Dušica se ne voli ni eksponirati u javnosti.

Koliko su bliske otkrile su u jednoj emisiji, gdje je Dušica rekla da je Dragana u školi imala sve petice, ali i da joj je velika strast bio i folklor.

Kako Dušica izgleda, pogledajte OVDJE.

Dragana je proteklih mjeseci glavna tema domaćih medija. Nakon objave o razvodu s hrvatskim poduzetnikom Tonijem Bijelićem o njoj se ne prestaje pisati, a Dragana je nedavno za IN magazin komentirala svoj razvod.

''Ja uvijek vjerujem u ljubav! Ja sam žena prepuna ljubavi, iskreno. i bez obzira na sve što mi se dogodi, ja ću uvijek biti prepuna ljubavi i vjerovati u ljubav i nikada od mene nitko neće napraviti, ne daj Bože, ogorčenu ženu ili ženu koja ne vjeruje u ljubav. To nikako'', zaključila je.

Ona i Toni rastali su se nakon 24 godine braka.

Pogledaji ovo Dragana Mirković - 2 Celebrity Zgodni sin Dragane Mirković svima je zapeo za oko, iako se skriva od javnosti, žene su lude za njim!

Pogledaji ovo Dragana Mirković i Toni Bijelić Celebrity Dragana Mirković i suprug nakon vijesti o razvodu otkrili da imaju razlog za slavlje, oboje su se oglasili na društvenim mrežama!

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Pogledajte s kim se Dragana Mirković provodila u Zagrebu, nije mogla naći bolje društvo za ples!

Pogledaji ovo Dragana Mirković u Areni Zagreb Celebrity Dragana Mirković na drugom koncertu rasplakala se pred publikom: ''Nemojte misliti da je razlog nešto treće...''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 1 Petra i Tamara Nižetić Petra i Tamara Nižetić Luka i Petra Nižetić - 4 +24 Luka Nižetić - 2 Celebrity Tko je mama Luke Nižetića? Njeni sin i kćer poznata su lica u domaćim medijima, a evo kako ona izgleda

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev kao Luce - 2 +29 Ana Uršula Najev kao Luce - 1 Celebrity Luce iz Kumova pohvalila se prvim fotkama s godišnjeg odmora, figura u badiću nije prošla nezapaženo: ''Afrodita s Olimpa!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene