17 dana bez njih

Baby Lasagna priznao tko će mu najviše nedostajati u Švedskoj: "Zvat ću ih na videopoziv dok sam tamo..."

Baby Lasagna Baby Lasagna Goran Mehkek/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 10 Baby Lasagna - 8 Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna Baby Lasagna - 16 Baby Lasagna - 15 Baby Lasagna - 10 +21 Baby Lasagna u rezidenciji Švedske - 2 Galerija

Baby Lasagna uoči odlaska u Švedsku otkrio je koliko će mu nedostajati njegovi kućni ljubimci te tko će ih čuvati dok ga ne bude bilo.

Prije nego što je Baby Lasagna poletio za Švedsku gdje će nas u Malmou ove godine predstavljati na Eurosongu, u intervjuu koji je objavila službena stranica Dore na Instagramu, priznao je koliko mu nedostaju mačke. 

"Već mi sad fale, a tek sam tri dana u Zagrebu", rekao je Baby Lasagna dok je mazio svoje mačke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora HRT (@dora.hrt)

Njegovi ljubimci Branka, Stjepan i Getruda neće vidjeti svog gazdu 17 dana, a pjevač je otkrio tko će se brinuti za njih za to vrijeme. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna ispraćen je na Eurosong, u zračnu luku dovezao se Rimčevom Neverom, a društvo mu je pravila važna osoba!

"Mačke će mi hraniti i čuvati Elizabetini baka i djed. Njima smo predali na čuvanje, a malo me strah jer im baka daje sve i svašta da jedu, nekad i malo slatkog. Ali, dobila je specifične upute i rekla je da će poslušati", objasnio je.

Mislite li da Baby Lasagna ima velike šanse za pobjedu na Eurosongu?

  • Da
  • Ne
  • Nisam siguran/na

Ukupno glasova:

"Dok budem tamo možda ćemo imati videopoziv da se čujemo i poruče mi 'mjau'", našalio se Lasagna.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna i službeno kreće u avanturu života, a evo i što će ga dočekati u Švedskoj, sigurnost je zbog jednog razloga dignuta na višu razinu

Inače, naš predstavnik već je otputovao iz zagrebačke zračne luke u Švedsku, gdje će nas ove godine predstavljati s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim", a s njim je otputovala i djevojka Elizabeta Ružić.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Preporuke Baby Lasagna uoči Eurosonga podijelio lijepe novosti: "Jako sam uzbuđen i vjerujem da će biti nešto zaista posebno"

Baby Lasagnu u zračnu luku dovezli su Neverom Mate Rimca, a dok je čekao svoj let, djelovao je dobro raspoložen i nije skidao smiješak s lica, dok se Elizabeta nije odvajala od njega.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna - 13 +35 Baby Lasagna - 14 Celebrity Baby Lasagna ispraćen je na Eurosong, u zračnu luku dovezao se Rimčevom Neverom, a društvo mu je pravila važna osoba!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rasta - 2 Rasta - 1 Stefan Đurić Rasta - 3 Stefan Đurić Rasta - 2 +24 Stefan Đurić - Rasta- 4 Celebrity Srpski reper završio na hitnoj operaciji, nije mogao stajati na nogama: "U ovakvim situacijama čovjek shvati..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene