Sa stilom!

Baby Lasagna ispraćen je na Eurosong, u zračnu luku dovezao se Rimčevom Neverom, a društvo mu je pravila važna osoba!

Baby Lasagna Baby Lasagna Matija Habljak/Pixsell 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna - 13 Baby Lasagna - 14 Baby Lasagna - 10 Baby Lasagna - 8 Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 +29 Baby Lasagna - 4 Galerija

Baby Lasagna otputovao je u Švedsku na Eurosong, gdje će nas predstavljati s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim".

Marko Purišić iliti Baby Lasagna otputovao je iz zagrebačke zračne luke u Švedsku, gdje će nas ove godine predstavljati s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim", a s njim je otputovala i djevojka Elizabeta Ružić.

Baby Lasagnu u zračnu luku dovezli su Neverom Mate Rimca, a dok je čekao svoj let, djelovao je dobro raspoložen i nije skidao smiješak s lica, dok se Elizabeta nije odvajala od njega.

"Odradili smo sve probe, otpjevali smo i otplesali smo sve što smo trebali, koferi su spakirani, slabo spavamo i često idemo na WC. Sve je pod kontrolom, sve je kako je bilo i prije Dore, to je dobar znak", izjavio je Baby Lasagna uoči odlaska za Dnevnik Nove TV.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Preporuke Baby Lasagna uoči Eurosonga podijelio lijepe novosti: "Jako sam uzbuđen i vjerujem da će biti nešto zaista posebno"

Prije puta sreću mu je zaželjela i veleposlanica Švedske.

"Osvojio si toliko ljudi svojom pjesmom, svojom izvedbom i svojom osobnošću i mislim da je to super jer je to nešto što će ti biti snaga kada nastupaš pred dvjesto milijuna gledatelja koji prate Eurosong", poručila mu je veleposlanica Švedske Anna Boda.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Evo kako izgleda tata Baby Lasagne, već je dobio i jedinstven nadimak, a sad se i sam konačno oglasio o sinovom uspjehu!

Ako je vjerovati kladionicama, koje su posljednjih godina bile poprilično točne u svojim predviđanjima, Baby Lasagna razloga za brigu – nema.

"Angelina i ja uvijek se natječemo po glasovima publike, dok je Nemo na trećem mjestu, ali, evo, za petama je sada i penje se, možda nas prestigne i Nizozemac na kladionicama. To su u biti jako mali postoci i ovo je pravo natjecanje, nije toliko jasno što će se dogoditi", smatra Baby Lasagna.

Pogledaji ovo Nemo - 1 Celebrity Ritmu pjesme ''Rim Tim Tagi Dim'' nije odolio ni najveći konkurent Baby Lasagne, pogledajte kako mu ide!

Od onoga što bi se moglo dogoditi strahuju organizatori, pa su mjere sigurnosti dignute na višu razinu. U Malmöu prosvjednici pozivaju na bojkot Izraela.

"Osjećaj zbog sudjelovanja Izraela na natjecanju za Euroviziju – to je vrlo težak osjećaj, s nekoliko slojeva, uključujući ljutnju, tugu, osjećaj nepravde i nedostatka ljudskosti u europskim društvima", izjavio je jedan od prosvjednika Orwa Kadoura.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Pine - 4 Chris Pine - 5 Chris Pine - 3 Chris Pine - 6 +21 Chris Pine - 7 Celebrity Prepoznajete li slavnog glumca? Novi imidž učinio ga je drugom osobom, a komentari su urnebesni: ''Što mu se pobogu dogodilo!?''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Elisabetta Canalis - 17 Elisabetta Canalis - 6 Elisabetta Canalis - 5 Elisabetta Canalis - 8 +27 Elisabetta Canalis - 4 Celebrity Bivša zaručnica nekoć najpoželjnijeg neženje na plaži je pravi mamac za poglede, no ona ga nije uspjela odvesti pred oltar

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene