Imamo li pobjednika?

Baby Lasagna opet je prvi na eurovizijskim kladionicama! Nakon druge probe njegov postotak prešao je Švicarca

Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 1 Eurovision 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Eurovizijske kladionice Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +18 Baby Lasagna Galerija

Baby Lasagna vratio se na prvo mjesto eurovizijskih kladionica, nakon prvih proba jasno je da je najveći favorit ovogodišnjeg natjecanja.

Baby Lasagna ponovo je prvi na eurovizijskim kladionicama!

Da bi opet mogao doći na tu poziciju, slutilo se posljednjih dana jer su nakon prvih proba u Švedskoj njegove kvote počele opet rasti, a sada je i prestigao Nema iz Švicarske, koji na kladionicama trenutačno ima 21 posto šanse za pobjedu, dok Baby Lasagna ima 22 posto.

Pogledaji ovo Teya Dora i Baby Lasagna Celebrity Srpska eurovizijska predstavnica u Švedskoj je proslavila rođendan, a onda joj se dogodila nezgoda s kojom se našalila: ''Za sreću!''

Prije pet dana Lasagna je imao 17 posto šanse za pobjedu.

Treće mjesto trenutačno drži Italija sa 12 posto šanse za pobjedu.

Pogledaji ovo Petra Mede - 1 Zanimljivosti Tko su voditelji ovogodišnjeg Eurosonga? Na male ekrane vraća se poznato eurovizijsko lice, a s njom u tandemu bit će i holivudska zvijezda!

Marko već tri mjeseca slovi kao jedan od glavnih favorita, a u prilog tome idu i rezultati velike ankete koju je OGAE, savez 42 fan-kluba Eurosonga, proveo među publikom. Na prvom se mjestu našao upravo naš ovogodišnji predstavnik Baby Lasagna i njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" s 356 bodova. Drugo je mjesto zauzela Talijanka Angelina Mango, a treće švicarski predstavnik Nemo. Ipak, na kladionicama se stanje sada okrenulo.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Video prve probe Baby Lasagne raspametio je eurovizijske obožavatelje, opet se izdvojio i kao glavni favorit za pobjedu!

Baby Lasagna s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" predstavit će se u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga 7. svibnja, druga će se održati 9. svibnja, dok će finale biti 11. svibnja.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i prijateljica - 5 Nives Celzijus i prijateljica - 6 Nives Celzijus i prijateljica - 4 Nives Celzijus i prijateljica - 2 +30 Nives Celzijus i prijateljica - 1 Celebrity Nives Celzijus zaigrala se s prijateljicom u restoranu pa je poljubila, bujna mašta pratitelja odmah je proradila: ''Tko ti je ta crna?''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 2 +27 Severina u Zadru - 25 Celebrity Severina se javila s novim fotkama u čipkastom donjem rublju, pratitelji su očarani njezinom ljepotom: ''Smotala si me, što da ti pišem…''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene