uskoro počinje glazbeni spektakl

Tko su voditelji ovogodišnjeg Eurosonga? Na male ekrane vraća se poznato eurovizijsko lice, a s njom u tandemu bit će i holivudska zvijezda!

Petra Mede - 1 Petra Mede - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Mede - 1 Petra Mede - 2 Malin Åkerman - 5 Malin Åkerman - 2 Malin Åkerman - 3 Petra Mede - 6 Petra Mede - 7 Petra Mede - 8 Petra Mede - 9 Petra Mede - 10 +19 Malin Åkerman - 1 Galerija

68. izdanje Eurosonga počinje 7. svibja, a cijeli ovogodišnji program vodit će glumcia Malin Åkerman i švedska voditeljica Petra Mede.

Za tjedan dana počinje najprestižnije glazbeno natjecanje u Europi, a sastavni dio Eurosonga uvijek su i voditelji koji cijeli spektakl dignu na viši nivo.

Ove godine će nas na malim ekranima zabavljati i voditi kroz program holivudska zvijezda Malin Åkerman i švedska voditeljica Petra Mede, koja se već nekoliko puta našla u ovoj ulozi.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Celebrity Amerikanac zbog komentara upućenog Baby Lasagni razbjesnio eurovizijske obožavatelje: "Imam samo jedno pitanje..."

Malin je rođena u Stockholmu, a danas živi u Los Angelesu. Proslavila se ulogama u serijama kao što su 'The Comeback', 'Billions' i 'Entourage', a glumila je i u filmovima 'Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta', 'Nevolje u raju', 'Prisila na brak' i brojnim drugima. Osim toga je glumila i u švedskim filmovima, među njima i u mjuziklu 'A Piece of My Heart'.

Jeste li zadovoljni izborom ovogodišnjih voditeljica?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Malin nije skrivala oduševljenje što će imati priliku voditi Eurosong. 

"Ne mogu opisati svoje osjećaje. Jako sam uzbuđena i pomalo nervozna, ali u pozitivnom smislu. Uvijek mi se sviđao Eurosong, biti dio ovog fantastičnog showa zajedno s Petrom je ostvarenje sna. Osim toga, Petra je jedna od najsmješnijih žena koje sam ikad upoznala" rekla je za Eurovision.tv.

Pogledaji ovo t.A.T.u Nekad i sad Svojim raskalašenim ponašanjem privukle su pozornost prije 22 godine, a svjetski uspjeh pokušale su ponoviti i na Eurosongu!

Naime, Petri ovo neće biti prvi put da će voditi Eurosong jer je 2013. imala priliku prvi put stati na veliku scenu, ali onda je i 2016. godine ponovo uskočila u voditeljsku ulogu.

"Zamislite da ponovno dobijete priliku voditi Eurosong. To je tako nevjerojatna čast. Nakon što sam ga prvi put sama vodila, a zatim s divnim Månsom Zelmerlöwom uz sebe, sada se jako veselim suradnji s Malin. Ne poznajemo se otprije, ali smo se već par puta srele i već me potpuno kupila. Bit će mi zadovoljstvo raditi s njom" istaknula je Petra.

Pogledaji ovo Windows95man - 2 Celebrity Hoće li stvarno ovakav nastupiti? Eurovizijski predstavnik pokazao više od očekivanog i izazvao buru reakcija!

Podsjećamo, Baby Lasagna će se s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" predstaviti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga 7. svibnja, druga će se održati 9. svibnja, dok će finale biti 11. svibnja.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Trifunović - 2 Sergej Trifunović Sergej Trifunović - 1 Sergej Trifunović +9 Sergej Trifunović na Braču - 3 Celebrity Sergej Trifunović oglasio se prvi put nakon izlaska iz pritvora, pratiteljima je poslao znakovitu poruku: ''Ja sam odsad...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 5 +25 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević mjesecima taji ime kćerkice, a sad je usrećila obožavatelje: "Znam da vas zanima kako se zove…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene