Feštala je s Lasagnom

Srpska eurovizijska predstavnica u Švedskoj je proslavila rođendan, a onda joj se dogodila nezgoda s kojom se našalila: ''Za sreću!''

Teya Dora i Baby Lasagna Teya Dora i Baby Lasagna Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Teya Dora - 9 Teya Dora i Raiven Teya Dora - 4 Teya Dora i Baby Lasagna Teya Dora i Baby Lasagna Teya Dora - 3 Teya Dora - 7 Teya Dora - 5 Ispraćaj Teya Dore - 9 Ispraćaj Teya Dore - 7 +24 Ispraćaj Teya Dore - 6 Galerija

Srpska predstavnica na Eurosongu Teya Dora u Švedskoj je proslavila rođendan, a na zabavi joj je zapjevao i Baby Lasagna.

Posljednje pripreme za Eurosong u Švedskoj u velikom su jeku, a predstavnici svih država između proba i službenih snimanja imaju priliku i međusobno se družiti.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 4 Celebrity Baby Lasagna odradio drugu probu za Eurosong, promijenio je jedan detalj na sebi, evo kako su obožavatelji reagirali na to!

Srpska predstavnica Teya Dora jučer je svoj 32. rođendan proslavila upravo u društvu ostalih natjecatelja, a na društvenim mrežama podijelila je i kako je to izgledalo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinan (@cinansdl)

Imala je tri torte na kojima je puhala svjećice, a na zabavu je stigla s našim Baby Lasagnom koji je tijekom fešte i zapjevao.

Pogledaji ovo Let 3 Celebrity Let 3 iz Dubaija uputio originalnu podršku Baby Lasagni: "Razvali ih, mokre puse!"

Također, družila se i sa slovenskom predstavnicom Raiven. Dvije dame nakon razgovora krenule su po čašu pjenušca, a onda se dogodila i nezgoda te su razbile neke čaše i prosule piće. 

No, ona se s tim našalila na pa Instagram priči napisala: ''Za sreću!''. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Teya Dora nastupit će prvu polufinalnu večer, 7. svibnja, s pjesmom ''Ramonda''.

A službena stranica Eurovizija pokazala je i kako će izgledati dio njenog nastupa.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 2 +27 Severina u Zadru - 25 Celebrity Severina se javila s novim fotkama u čipkastom donjem rublju, pratitelji su očarani njezinom ljepotom: ''Smotala si me, što da ti pišem…''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i prijateljica - 5 Nives Celzijus i prijateljica - 6 Nives Celzijus i prijateljica - 4 Nives Celzijus i prijateljica - 2 +30 Nives Celzijus i prijateljica - 1 Celebrity Nives Celzijus zaigrala se s prijateljicom u restoranu pa je poljubila, bujna mašta pratitelja odmah je proradila: ''Tko ti je ta crna?''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene