Na obiteljskim fotkama

Luce iz Kumova pokazala je svog zgodnog brata, a za to je imala i povod: ''Da si mi neodoljiv i da naučiš igrat na karte!''

Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev - 1 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev kao Luce - 2 Ana Uršula Najev kao Luce - 1 Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 3 +24 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 2 Galerija

Ana Uršula Najev na društvenim mrežama čestitala je rođendan svom zgodnom bratu Filipu, evo kakve mu je želje uputila.

Naša lijepa glumica Ana Uršula Najev na društvenim mrežama otkrila je da ovih dana ona i njena obitelj imaju razloga za slavlje.

Njen brat Filip slavio je rođendan, a tim putem glumica je zgodnom bratu uputila najljepše želje.

''Da si mi zdrav, sritan, neodoljiv i da naučiš igrat na karte'', napisala mu je na fotografiji na kojoj ju pomalo mrko gleda, ali brzo se iskupila.

''Evo jedna di si zgodan'', napisala je na drugoj fotografiji pa dodala i još jednu na kojoj su pozirali s mamom Veronikom i polusestrom Arianom.

''Vole te tvoje cure'', poručila mu je, a fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Inače, svoj privatni život Ana Uršula drži na distanci od javnosti, ali zna se da njezina majka sa svojim partnerom i njihovom kćeri živi u Brazilu, a Ana ih često posjećuje.

Podsjetimo, Najev gledamo kao Luce u seriji ''Kumovi'', a osim što je novo lice na našoj glumačkoj sceni, Ana privlači pozornost i svojim ljubavnim životom nakon što se proteklih mjeseci govori o romansi s rastavljenim glazbenikom Farisom Pinjom.

Pogledaji ovo Proslava rođendana Ane Uršule Najev Celebrity Pogledajte kako glumci iz Kumova izgledaju kad se opuste, osvanule su snimke vesele rođendanske proslave na kojoj su se okupili!

Pogledaji ovo Ana Uršula Najev i Nika Barišić Celebrity Luce i Lara iz Kumova kakve dosad još nismo vidjeli: U izdanjima dostojnim holivudskih zvijezda pokorile su crveni tepih!

Pogledaji ovo Nika Barišić na TikToku - 1 Celebrity Lara iz Kumova pratiteljima je dala ekskluzivan pogled u jedan dan na setu serije, evo kako nastaju vaše omiljene scene!

Pogledaji ovo Nika Barišić s obitelji - 3 Celebrity Zvijezda Kumova pozirala je sa svojim zgodnim bratom, a na fotografiji im se pridružila i mama, koja je nedavno sve očarala ljepotom!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 1 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 1 +27 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Celebrity Baby Lasagna nasmijao je pratitelje pokazavši poruku svoje zaručnice: ''Kad ona nije doma, a ti imaš intervju''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Johnson - 4 Dakota Johnson - 2 Dakota Johnson - 3 Dakota Johnson - 6 +26 Dakota Johnson i Chris Martin Celebrity Svijetu je već bez ustručavanja pokazala baš sve, a vjetar je i sada pronašao način da kroz škakljivi prorez pokaže previše

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene