Tužno!

Producent Amy Winehouse objavio je posljednju glasovnu poruku koju mu je poslala, prošlo je 11 godina od njezine smrti

Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) getty images 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Profimeda) Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: AFP) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) +3 Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Galerija

Salaam Rami podijelio je glasovnu poruku Amy Winehouse kao prisjećanje na nju i njezinu 11. godišnjicu smrti.

Salaam Remi prisjetio se pjevačice Amy Winehouse na njezinu 11. godišnjicu smrti te na Instagram profilu podijelio tužnu objavu.

Pogledaj i ovo Marisa Abela i Eddie Marsan Otkriven i naziv! Jedinstvena i tragična priča nikad prežaljene zvijezde ponovno se našla u središtu pozornosti, a ovi su prizori sve dirnuli

Podijelio je video njezinog spota In My Bed te je na sljedećem slajdu objavio njezinu glasovnu poruku koju mu je poslala prije smrti.

U opisu ispod posta napisao je: "Nedostaješ mi".

"Nedostaješ mi. Nazovi me, gdje si, hajde", govorila je pjevačica u glasovnoj, a zatim mu je zapjevala: "Nazovi me. Ako me ne nazoveš, ne znam što ću učiniti…".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SaLaAMReMi (@salaamremi)

Producent i Amy zajedno su krenuli u poslovne suradnje 2003. godine kada je snimila album Frank.

Njezina obitelj i dandanas dobivaju dio zarade od njezine glazbe.

"Amyna majka i ja upravljamo njezinim nasljeđem, i da, naravno, njezina nam glazba i dalje donosi puno novca. Osigurala je cijelu obitelj. Stvar je u tome da bih ja dao sve samo da mi se kćer može vratiti. Deset je godina prošlo od njezine smrti, a ona se i dalje brine o svojim voljenima, obitelji i prijateljima i to je tipično za nju. Bila je velikodušna dok je bila živa, a na mnogo načine to je i danas", izjavio je otac Mitch.

Povodom desete godišnjice njezine smrti BBC Two emitirao je novi dokumentarni film o Amynu životu pod nazivom "Reclaiming Amy" u kojem se osim obitelji pojavljuju i njezini bliski prijatelji.

Amy Winehouse bila je jedna od najuspješnijih i najtalentiranijih glazbenica, čiji je put prema slavi počeo albumom "Frankom", a nastavio se i onim naziva "Back To Black". Nažalost, njezinu su blistavu karijeru obilježili ovisnost o alkoholu i drogama te turbulentan privatni život, što ju je na kraju koštalo i njegove cijene.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena +28 Lepa Brena Celebrity Lepa Brena svom je Bobi rođendan čestitala fotografijom na kojoj leže golišavi i zagrljeni, a evo kako je nedavno pričala o braku

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum +2 Leni Klum Zanimljivosti Fotka kćeri Heidi Klum izazvala je veliku polemiku na Instagramu, i ona sama je zaključila da je pretjerala

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene