Malo je nedostajalo

Legendarni Paul McCartney umalo stradao na slavnom pješačkom prijelazu: "Nije htio stati"

Paul McCartney (FOTO: Getty) Paul McCartney (FOTO: Getty) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju The Beatles Paul McCartney (FOTO: Getty) Paul McCartney (FOTO: Getty) Paul McCartney (Foto: AFP) Paul McCartney (Foto: AFP) McCartney i Heather Mills +0 Paul McCartney (FOTO: Getty) Galerija

Sir Paul McCartney gotovo je bio pregažen na slavnom pješačkom prijelazu u blizini studija Abbey Road dok je njegova kći Mary snimala novi dokumentarni film kojim slavi 90 godina slavne zgode u Londonu, piše Daily Mail.

Pri snimanju prvog dugometražnog dokumentarca Mary McCartney, pod naslovom "If These Walls Could Sing" za kanal Disney+, 80-godišnji Paul McCartney pokušavao je oživjeti atmosferu četvorke koja prelazi zebru 1969. godine, a ta fotografija krasi i naslovnicu jednog od njihovih albuma.

Pogledaj i ovo showbuzz Opet voli! Medije je punila gadnim razvodom od legendarnog glazbenika, a sad ide pred oltar sa 17 godina mlađim

Fotografkinja i redateljica Mary rekla je za S Magazine: "Malo je nedostajalo da ga auto pregazi na zebri, bilo je to smiješno. Kad smo izašli iz studija rekla sam 'Sad ću snimati na zebri’ i on je krenuo prelaziti kada je naišao auto koji nije htio stati", ispričala je.

Pedesettrogodišnja Mary McCartney otkrila je da pomalo nervozno čeka što prije pokazati ocu završeni film o studijima u kojima su Beatlesi snimali većinu svoju hitova pa su čak i 11. album nazvali po toj ulici. Dolazak u Abbey Road za Mary je uvijek emotivan, jer se "sjeća" i majke Linde McCartney, koja je bila kulinarski ekspert, a umrla je 1998.

“Mnogi ljudi koji još ondje rade surađivali su s mojim roditelejima i znaju mi reći "Sjećamo se tvoje mame i kako je bila kooperativna i sjajna", otkrila je Mary.

U Maryinom dokumentarnom filmu pojavljuju se uz Sir Paula i drugi Beatle Sir Ringo Star, te glazbenici Sir Elton John, kao i Roger Waters i Liam Gallagher iz Pink Floyda.

Abbey Road Studios u Londonu djeuju otkako je Sir Edward Elgar ondje ravnao izvedbom 1931. godine, a u njemu su snimale i zvijezde kasnijih generacija kao što su Radiohead, Amy Winehouse i Adele.

(Hina)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene