POKROVITELJ TELEMACH

Otkrij svoj talent: Provjeri tko je osvojio 12 sati besplatne obuke u plesnom klubu B Residence

Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent u B Residence plesnom klubu Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent u B Residence plesnom klubu Nova Studio/Pavao Bobinac 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Prijavi se na projekt Otkrij svoj talent u B Residence plesnom klubu Prijavi se na projekt Otkrij svoj talent u B Residence plesnom klubu Biljana Banjac Prijavi se na projekt Otkrij svoj talent u B Residence plesnom klubu Prijavi se na projekt Otkrij svoj talent u B Residence plesnom klubu Prijavi se na projekt Otkrij svoj talent u B Residence plesnom klubu Biljana Banjac Prijavi se na projekt Otkrij svoj talent u B Residence plesnom klubu Prijavi se na projekt Otkrij svoj talent u B Residence plesnom klubu Biljana Banjac, B Residence +1 Prijavi se na projekt Otkrij svoj talent u B Residence plesnom klubu Galerija

Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent, u kojem imate priliku osvojiti 12 sati besplatne poduke u školi plesa B Residence.

Pod mentorstvom plesačice, koreografkinje i vlasnice Plesnog kluba B Residence Biljane Banjac imate priliku savladati plesne vještine modernog plesa s naglaskom na street stilove i komercijalni ples. Na natječaj Otkrij svoj talent mogu se prijaviti svi stariji od 18 godina. Natječaj traje od 25. rujna do 9. listopada 2023., a po završetku natječaja stručni žiri odabrat će tri kandidata koji će u ovoj plesnoj školi tek pronaći ili izbrusiti svoj talent.

Za prijavu je dovoljno u inbox Facebook stranice Supertalenta poslati kreativni odgovor na pitanje zašto baš vi trebate osvojiti besplatnu poduku u plesnom klubu B Residence.

Ideja je s odabranim kandidatima kroz plesnu poduku razvijati plesnu tehniku, stil i samopouzdanje.

Prijavi se na projekt Otkrij svoj talent u B Residence plesnom klubu Prijavi se na projekt Otkrij svoj talent u B Residence plesnom klubu Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

 "Fokus ćemo usmjeriti na simulaciju performansa za jednu od poznatih glazbenih zvijezda, a projekt će se zaključiti s nastupom uz odabranog pjevača, profesionalno osvjetljenje i pozornicu", objasnila je Biljana.

Put na kojem kandidati otkrivaju svoj talent pratit će i kamere portala Showbuzz.hr na kojem će se i objaviti mini epizode koje prikazuju početak edukacije kandidata, napredak na polovini puta i finalnu izvedbu.

Iskustvo i znanje plesnih trenera u Plesnom klubu B Residence omogućit će kandidatima da nauče nove plesne tehnike ili nadograde već stečeno plesno znanje, a da se u isto vrijeme zabave, stvore nove plesne uspomene i razviju svoje plesne talente.

Biljana Banjac je kao plesačica i koreografkinja surađivala s mnogim poznatim glazbenicima i izvođačima pridonoseći stvaranju videospotova i nastupa koji oduševljavaju publiku.

Biljana Banjac, B Residence Biljana Banjac, B Residence Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

 Posljednjih godinu dana koreografirala je nekoliko zapaženih videospotova uključujući novi videospot Lane Jurčević – Tipično muški, benda Pocket Palma – Ne mogu biti kao oni, Pirata – Ne zovi moj broj i Barbare Tešije – Hypnotized.

Biljana Banjac je kao plesačica i koreografkinja ostvarila iznimne uspjehe na državnim i međunarodnim natjecanjima u street plesovima, a plesni klub B Residence osvojio je srca žirija i publike svojim koreografijama i izvedbama u prijašnjim sezonama Supertalenta.

Plesni klub B Residence i prošle je godine sudjelovao u projektu Otkrij svoj talent, a na poveznicama možete pogledati kako je izgledala prošlogodišnja plesna avantura.

Nikada nisu plesali, a sada imaju 12 sati da pokažu mogu li savladati pravu plesnu točku: ''Vjerujem u čuda i u mentoricu'' (dnevnik.hr)

Terapija plesom: Na pola puta do finala, a već su postali pravi plesači – talent ili sreća? (dnevnik.hr)

Otkrij svoj talent: Tko je najbolji plesač? Održano finale plesača amatera u školi plesa B Residence (dnevnik.hr)

Partner na projektu je Telemach, koji podupire mlade koji žele razvijati svoj talent, uz vlastitu misiju da 5G uslugu učini dostupnom svima. Mobilni paketi s još više giga i Telemach 5G telefon za 1 EUR mjesečno idealni su alati putem kojih svaki pojedinac svoje talente može podijeliti sa svijetom.

Uključite se u ovaj jedinstveni projekt i razvijte svoj plesni potencijal dok istovremeno uživate u nezaboravnoj plesnoj avanturi.

Vidimo se na plesnom podiju!


Više o prijavama i pravilima sudjelovanja u natječaju možete pročitati ovdje.

Kandidati odabrani na natječaju su: Davor Dubravić, Dora Diaz, Marijana Bošković

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene