POKROVITELJ TELEMACH

Amateri u izazovu koji plijeni pažnju: Mogu li u 12 sati treninga savladati plesnu koreografiju koje se ne bi posramila ni Beyonce?

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Otkrij svoj talent 2023: Prvi sat poduke u Školi plesa B Residence Otkrij svoj talent 2023: Prvi sat poduke u Školi plesa B Residence Otkrij svoj talent 2023: Prvi sat poduke u Školi plesa B Residence - 8 Otkrij svoj talent 2023: Prvi sat poduke u Školi plesa B Residence Otkrij svoj talent 2023: Prvi sat poduke u Školi plesa B Residence Biljana Banjac Kao i kandidati i Telemach je odlučio da je vrijeme za pomicanje granica Otrkij svoj talent 2023: Prvi sat poduke u Školi plesa B Residence Otkrij svoj talent 2023: Prvi sat poduke u Školi plesa B Residence Otkrij svoj talent 2023: Prvi sat poduke u Školi plesa B Residence +0 Otkrij svoj talent 2023: Prvi sat poduke u Školi plesa B Residence Galerija

Počeo je projekt Otkrij svoj talent u kojem kandidati, najčešće bez iskustva, započinju svoj put učenja nove umjetničke vještine. Troje kandidata u B Residence plesnoj školi odradili su svoj prvi sat koji je svima bio priličan izazov.

Marijana Bošković, Davor Dubravić i Valona Maloki odabrani su na kreativnom natječaju Otkrij svoj talent. Osvojili su 12 sati besplatne plesne poduke u školi plesa B Residence tijekom kojih će savladati koreografiju mentorice Biljane Banjac.

„Izabrala sam kandidate koji su spremni na izazove. U 12 sati radit će na svojoj plesnoj tehnici i kondiciji. Pohađat će i grupne i individualne treninge. Na grupnim treninzima kandidati će učiti kako biti dio skupine, pratit će pokrete i stilove već uvježbanih plesača, a sudjelovanjem u većoj plesnoj grupi imat će i priliku postati opušteniji i samopouzdaniji što je u plesu uvijek jako važno. Na individualnim treninzima kandidati će uvježbavati koreografiju za finalnu izvedbu“.

Otkrij svoj talent 2023: Prvi sat poduke u Školi plesa B Residence Otkrij svoj talent 2023: Prvi sat poduke u Školi plesa B Residence Foto: Nova Studio

Na uvodnom satu kandidati su pokazali mogu li pratiti ritam i slušati glazbu, a mentorica kaže da su prvu lekciju svi položili. Počeli su plesati i koreografiju koju pripremaju za finale, u kojem se i bira najbolji od njih. Posvetili su se i upoznavanju, razgovorima o prethodnim plesnim iskustvima, ali željama i očekivanjima.

Marijani Bošković ovo nije prvi susret s plesom, ali je potpuno drugačije od njezinih prijašnjih iskustava.

„Plešem latino plesove, ali mislim da je ovo sasvim nešto drugo i prijavila sam se jer sam željela isprobati nešto novo“, rekla je Marijana.

Davor Dubravić već ima plesnog iskustva, ali je zbog ozljede, na duži period morao stopirati treninge.

Valona Maloki nema baš nikakvo plesno iskustvo i jedva čeka otkriti koliko će joj u savladavanju pokreta pomoći njezin sportski duh kojeg njeguje odmalena. „Barem znam da imam kondiciju.“

Talent ili vježba – što je dovoljno za uvježbavanje nove vještine? Svi se slažu, u 12 sati treninga ne može se postići da kandidati postanu vrhunski, ali mentorica Biljana vjeruje da u njima može pokrenuti želju i volju za plesom koja će biti odličan start za stvaranje novih plesača. Ideja je s odabranim kandidatima kroz plesnu poduku razvijati plesnu tehniku, stil i samopouzdanje.

Kao i kandidati i Telemach je odlučio da je vrijeme za pomicanje granica Kao i kandidati i Telemach je odlučio da je vrijeme za pomicanje granica Foto: Nova Studio

Partner na projektu je Telemach, koji podupire mlade koji žele razvijati svoj talent, uz vlastitu misiju da 5G uslugu učini dostupnom svima. Mobilni paketi s još više giga i Telemach 5G telefon po izuzetno pristupačnoj cijeni idealni su alati putem kojih svaki pojedinac svoje talente može podijeliti sa svijetom. 

Biljana Banjac je kao plesačica i koreografkinja surađivala s mnogim poznatim glazbenicima i izvođačima pridonoseći stvaranju videospotova i nastupa koji oduševljavaju publiku.

Posljednjih godinu dana koreografirala je nekoliko zapaženih videospotova uključujući novi videospot Lane Jurčević – Tipično muški, benda Pocket Palma – Ne mogu biti kao oni, Pirata – Ne zovi moj broj i Barbare Tešije – Hypnotized.

Biljana Banjac Biljana Banjac Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

Biljana Banjac je kao plesačica i koreografkinja ostvarila iznimne uspjehe na državnim i međunarodnim natjecanjima u street plesovima, a plesni klub B Residence osvojio je srca žirija i publike svojim koreografijama i izvedbama u prijašnjim sezonama Supertalenta.

Plesni klub B Residence i prošle je godine sudjelovao u projektu Otkrij svoj talent, a na poveznicama možete pogledati kako je izgledala prošlogodišnja plesna avantura.

Pogledaji ovo Prvi sat besplatne poduke u plesnom klubu B Residence Zanimljivosti Nikada nisu plesali, a sada imaju 12 sati da pokažu mogu li savladati pravu plesnu točku: ''Vjerujem u čuda i u mentoricu''

Pogledaji ovo Kandidati na pola puta u Školi plesa B Residence Zanimljivosti Terapija plesom: Na pola puta do finala, a već su postali pravi plesači – talent ili sreća?

Pogledaji ovo Otkrij svoj talent: Finale u školi plesa B Residence Zanimljivosti Otkrij svoj talent: Tko je najbolji plesač? Održano finale plesača amatera u školi plesa B Residence

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene