Oglas

Nepotizam u Holivudu? Ovim je obiteljima to sasvim normalno

PR PR Foto: PR

Od legendarnih filmskih glumaca do suvremenih zvijezda. Donosimo deset zanimljivih priča o glumačkim obiteljima koje su oblikovale Hollywood kakav ga danas znamo.

KINOFILM – hrvatski filmski web magazin donosi vam ovu priču

Jabuka ne pada daleko od stabla – stara je poslovica koja je itekako primjenjiva i na filmsku industriju. Niz je značajnih obitelji koje su generacijama prisutne u Hollywoodu i koje su ostavile neizbrisiv trag na velikom platnu.

Ove obitelji ne samo da su dale nekoliko izuzetnih glumaca, redatelja i producenata, već su uvelike utjecale na filmsku industriju kakvu je danas poznajemo, piše Kinofilm.

Dakle, strast prema filmu moguće je naslijediti, ponekad imena slavnih roditelja ili braća/sestara posluže kao odskočna daska, no ostaju samo oni koji se znaju dočekati na noge.
Iako ih ima daleko više, donosimo 10 obiteljskih priča o dobro nam znanim holivudskim zvijezdama i njihovim užim, i ponekad nešto širim, obiteljima…

Pročitajte više na Kinofilmu:

Jeff Nichols: Prvo sam počeo voziti motor, a tek onda napisao 'Bajkere'
‘Hit Man’: Glen Powell je lažni plaćeni ubojica u novom seksi trileru
Počelo snimanje četvrtog nastavka filma „Jurski svijet“telj Sandler

10. Obitelj Sandler

Nije rijetkost u Hollywoodu da se cijela obitelj bavi sedmom umjetnošću. Jedan od takvih primjera je i obitelj američkog glumca, komičara, scenarista, producenta… i, naravno supruga i oca, Adama Sandlera. Popularni glumac već dugo nije samo glumac, nego najčešće ima važne uloge i ispred i iza kamera te je od već vrlo rano u svoje projekte počeo uključivati i kćeri Sadie i Sunny Sandler.

Njih su dvije imale tek šest i četiri godine kad su posudile glas u animiranom filmu Hotel Transylvania (2012.), a nastavile su se pojavljivati u filmovima u kojima je glumio, baš kao i njegova supruga Jackie Sandler. Ona je pak isprva bila manekenka, a Adama je upoznala na setu filma Tata od formata (Big Daddy, 1999.). Njih je dvoje zajedno glumilo i nekim kasnijim filmovima – 50 prvih poljubaca (50 First Dates, 2004.) ili pak Starci 2 (Grown Ups 2, 2013.).

Zapravo postalo je posve uobičajeno da se Jackie, ali i njihove kćeri, pojavljuju u manjim ulogama u filmovima u kojima Adam Sandler glumi, a onda je popularni glumac podigao ljestvicu i producirao film Nisi pozvana na moju bat micvu (You Are So Not Invited to my Bat Mitzvah, 2023.) u kojem njegova mlađa kći, Sunny tumači glavni lik, a ostatak obitelji, uključujući i njega samoga, sporedne uloge. Zbog toga su ga neki optuživali na nepotizam, a branila ga je i redateljica filma Sammi Cohen.

Koje su ostale hollywoodske obitelji koje se ne srame nepotizma pronađite na Kinofilmu, web magazinu koji donosi najzanimljivije vijesti iz svijeta filma.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene