''Ne, ne halucinirate...''

Nastup Leta 3 objavljen je i na službenom Twitteru Eurosonga uz zanimljiv opis!

Let 3 - 3 Let 3 - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 4 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 +19 Let 3 - 4 Galerija

Nastup Leta 3 objavljen je i na društvenim mrežama Eurosonga i to uz zanimljiv opis.

Nastup Leta 3 u finalu Eurosonga i pjesma "Mama ŠČ!" objavljen je i na službenom Twitter profilu natjecanja i to uz zanimljiv opis.

Pogledaj i ovo Let 3 netipična izdanja Prvi nastup Leta 3 nakon Eurosonga izgledao je potpuno drugačije od onog u Liverpoolu, eurovizijski fanovi ovakve bi ih jedva prepoznali!

"Ne, ne halucinirate. Da, ovo je Eurosong", napisali su uz kratki isječak njihove izvedbe na pozornici koju su objavili.

"Mama kupila traktora ŠČ","Meni su oni pobjednici", "Haha, sviđa mi se ova pjesma, idemo Hrvatska", "Ovo je čisti rock", "Najbolja pjesma ikad", "Ovo je bilo sjajno, najbolja politička satira večeri", "Originalni su", "Ovo je bilo zabavno", samo su neki od komentara pristigli iz cijele Europe.

Let 3 je po mnogima odradio nastup za pamćenje u velikom finalu Eurosonga i izveo pjesmu "Mama ŠČ!", a društvene mreže užarili su komentari!

A da su i dečki bili zadovoljni izvedbom svjedoče i njihove prve fotografije nakon izvedbe, a na kojima sretno nazdravljaju pjenušcem u green roomu.

Frontmen benda Zoran Prodanović Prlja se nakon što je otpjevao pjesmu zahvalio svima u dvorani, svim obožavateljima i cijeloj Hrvatskoj.

"Hrvatska, volimo te!", poručio je Prlja na pozornici.

Nastup našeg Leta 3 na Eurosongu i njihova pjesma "Mama ŠČ!" nikoga nisu ostavili ravnodušnim, pa tako ni neke svjetske poznate face, među kojima je i britanska spisateljica i autorica romana o Harryju Potteru, J.K. Rowling.

Ona se o nastupu letovaca oglasila na svom profilu na Twitteru i kratko ga prokomentirala.

"Ja rijetko ostajem bez riječi", napisala je J.K. uz hashtag Hrvatska i Eurosong 2023.

Dečki iz Leta 3 jedva su dočekali, a onda i potpuno rasturili svoju finalnu izvedu pjesme ''Mama ŠČ!'' na Eurosongu. Na pozornici su opet napravili spektakl, a zajedno s njima cijela dvorana uzvikivala je sad već dobro poznati izraz ''ŠČ!''.

Od samog dolaska u Liverpool dečki su prava su atrakcija i izazivaju pravo oduševljenje gdje god da se pojave.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 4 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 1 +26 Let 3 Celebrity Evo što su letovci prvo napravili nakon nastupa za pamćenje u finalu Eurosonga, pojavile se prve fotke!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju JK Rowling - 4 JK Rowling JK Rowling - 15 JK Rowling - 12 +29 Let 3 Zanimljivosti Autorica knjiga o Harryju Potteru javno se oglasila o nastupu Leta 3 na Eurosongu: ''Rijetko nemam riječi, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene