Kakve uspomene!

Pogledajte najslađe prizore kraljice Elizabete, za ovakve trenutke iza zatvorenih vrata uvijek je imala vremena

Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 5 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 5 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta s obitelji Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 3 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 8 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 2 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 5 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 6 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 4 Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte i George Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 7 Kraljica Elizabeta i Zara Tindall - 2 +8 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 9 Galerija

Kraljica Elizabeta imala je osmero unučadi i dvanaestero praunučadi s kojima je imala i poseban odnos.

Kraljica Elizabeta imala je poseban odnos sa svojih osmero unučadi i dvanaestero praunučadi koji su je obožavali i nadjenuli joj nadimak Gan Gan. O tome najbolje svjedoče njihovi slatki trenuci zabilježni na fotografijama i snimkama koje su objavljene u javnosti, a među njima je pravljenje božićnog pudinga s mladim princom Georgeom.

Pogledaj i ovo Princ William i Kate Middleton Posebna lokacija William i Kate nakon godinu dana stigli na njima važno mjesto, njihov boravak tamo obilježit će i pomalo tužan dan

Kraljica je unatoč svim svojim obavezama i dužnosti pronalazila vrijeme i da bude baka i da stvara uspomena sa svojom obitelji. Prinčevi William i Harry, Peter Phillips i Zara Tindall, princeza Beatrice i princeza Eugenie, te Lady Louise Windsor i vikont James Severn tako će imati divne uspomene s bakom, a isto vrijedi i za njezine praunuke princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa, Miju, Lenu i Lucasa Tindalla, Savannu i Phillipsa Island, Siennu Mapelli Mozzi i Augusta Brooksbanka te Archieja i Lilibet Mountbatten-Windsor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Neka od tih sjećanja snimljena su pred svjetskim novinarima i televizijskim ekipama kako bi svijet mogao vidjeti taj dio kraljičine intime, kakva je kraljica bila iza zatvorenih vrata u ulozi majke, bake i prabake.

Jedan slatki snimak prikazuje kraljicu kako se igra s Peterom Phillipsom, svojim najstarijim unukom, dok je on provodio vrijeme sa svojom majkom princezom Anne u kraljevskoj dječjoj sobi. Noviji pak uključuju princa Georgea i njegovu prabaku kako prave tortu, i kako kraljica gleda proslavu platinastog jubileja s mladim princom Louisom, a neke od tih najslađih trenutaka pogledajte i u našoj galeriji.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George i princeza Charlotte s princem Williamom i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom Princeza Charlotte +24 Princ William i princeza Charlotte Celebrity Kraljevska obitelj donijela je povijesnu odluku koja je poslije nekoliko dana nagađanja sada napokon i potvrđena iz palače!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Olena Zelenska - 4 Olena Zelenska - 2 Olena Zelenska - 1 Olena Zelenska - 3 +11 Olena Zelenska - 5 Celebrity Uoči sprovoda kraljice Elizabete Kate Middleton u palači je ugostila ženu čiji se dolazak iščekivao s posebnim poštovanjem i suosjećanjem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene