Pomama za njima!

Slove kao najpoželjniji muškarci, žene iz regije lude za njima, ali njihov ljubavni status obožavateljice će razočarati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miloš Biković i Miodrag Radonjić slove kao najpoželjniji muškarci u Srbiji, ali nažalost tisuća obožavateljica, njihova su srca sretno zauzeta.

Srpski glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić bili su glavne zvijezde zagrebačke premijere filma "Južni vetar: Ubrzanje", gdje ih je dočekala vojska uzbuđenih obožavateljice koje su se nadale selfiju s omiljenim facama.

Pogledaj i ovo Miloš Biković - 1 "Macho man" Srpski miljenik žena odmara na svima dobro poznatoj egzotičnoj lokaciji, a poglede mami njegovo isklesano tijelo bez majice!

32-godišnji Miloš trenutačno je jedan od najuspješnijih srpskih glumaca, a osim s glumačkim ostvarenjima, može se pohvaliti i ruskom državnom nagradom Medaljom Puškina, koju mu je vlastoručno predao predsjednik Rusije Vladimir Putin 2019. godine.

Prije ogromnog uspjeha s "Južnim vetrom" ostvario je niz zapaženih glumačkih ostvarenja, poput uloge Filipa u seriji "Vratit će se rode" te uloge Aleksandra Tirnanića Tirketa u filmu "Montevideo, Bog te video". U filmu "Glazba tišine" surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a čak mu se pružila prilika za ostvarenje holivudske karijere, što je ipak bio odbio. Radije snima filmove i serije u Rusiji poput "Iza granice", "Kuhinja" i "Hotel Elen".

Osim poslovnog, Miloš se može pohvaliti i velikim uspjehom kod pripadnica ženskog spola, koje ga obožavaju i jedan je od najpoželjnijih muškaraca u susjednoj nam državi, ali i van njezinih granica. No na njihovu veliku žalost, glumčevo je srce zauzeto i to otkako se pročulo za njegovu vezu s 25-godišnjom odvjetnicom Ivanom Malić iz Crne Gore.

S njom se prvi put u javnosti pojavio i premijeri svog novog filma u Beogradu, no tajanstvena mu se Ivana pridružila tek u kinodvorani kako bi izbjegla bliceve fotoaparata.

Prije nje Miloš je bio u vezi s ruskom glumicom Aglajom Tarasovom te srpskom manekenkom Barbaraom Tatalović.

Na zagrebačkoj premijeri ništa manje pažnje i oduševljenja nije izazvao Milošev kolega, 31-godišnji Miodrag Radonjić koji također slovi kao jedan od najtalentiranijih i perspektivnijih glumaca susjedne Srbije, a uloga Baće vinula ga je u nebesa zvjezdane slave.

Osim u "Južnom vetru" Miodrag je zapažene uloge ostvario i u filmovima "Hotel Beograd", "The Balkan Line", "Bit ćemo prvaci svijeta", "Igra u tami" i drugima.

Nažalost njegovih brojnih obožavateljica Miodragovo je srce zauzeto, a prošle godine su on i njegova djevojka Milica Mikić dobili sina Savu.

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) +1 Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Celebrity Isplivale pijane fotografije jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, u ovakom se stanju dosad nije pokazivao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene