"Bio si divan kolega, pun strpljenja"

Zvijezda filma "Toma" neutješno se oprostio od kolege Lauševića: "Možda je rođenje svakog čovjeka njegov najveći uspon, sve ostalo je pad"

Milan Marić - 1 Milan Marić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Marić - 3 Milan Marić - 2 Milan Marić - 1 Milan Marić Milan Marić Milan Marić - 2 Milan Marić - 2 Milan Marić - 3 Milan Marić Milan Marić +20 In Magazin: Milan Marić - 2 Galerija

Milan Marić na emotivan način oprostio se od legendarnog glumca Žarka Lauševića, a za regionalne medije otkrio je i ponešto o njihovom odnosu.

Srpski šarmer i glumac Milan Marić objavio je crno-bijelu fotografiju s kolegom Žarkom Lauševićem, a u opisu se oprostio od njega.

"Žare, ne znam kako se ovo radi, nikada nisam pisao ovako nešto. A jebiga, i teško mi je. Da li bi prvo trebalo da ti se zahvalim? Da napišem: “Hvala ti što si bio takav glumac.”? Moram prvo napisati glumac jer sam te zapravo tako upoznao. Kroz uloge. Upoznao kroz uloge?! Kako to naivno zvuči, ali znaš na šta mislim. Možda bih ipak trebao napisati: "Hvala ti što si bio takav kolega.”. To zvuči prisnije i intimnije, a i zaista je. Moram onda obavezno dodati da si bio divan kolega, pun strpljenja, savijeta i razumijevanja za nas 'balavce'. A to sve znaš, to sam ti sve već rekao. I nisam jedini", započeo je Milan pa nastavio:

"A ako bih napisao samo “Žare, hvala ti.”, to bi onda značilo da se opraštam od tebe i kao glumca i kao kolege, ali i onoga što smo izgradili ti i ja van filmskog seta. A o tome mi je zapravo najteže pisati, ali probati ću. Hvala ti za povjerenje. Hvala ti za osmijehe. Hvala ti vrijeme. Hvala ti za podršku. Hvala ti za lekcije. Hvala ti za nježnost. I hvala ti za prijateljstvo. Možda je rođenje svakog čovjeka njegov najveći uspon, sve ostalo je pad. Tvoj Mare".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Marić (@eugensmesni)

Milan je za srpske medije objasnio kako se kod njih glumce ispraća pljeskom umjesto minutom šutnje. 

To se upravo dogodilo na dan Žarkove smrti, a Milan je tada igrao u predstavi "Bilo jednom na Brijunima".

"Nevjerojatno emotivno. Mi smo se zbunili… To je i prokletstvo i prednost ovog posla što, dogode ti se neke stvari koje te nateraju na razmišljanje i imaš potrebu zatvoriti se da to posložiš i nastaviš dalje, a onda dođeš i moraš igrati predstavu. Izađeš pred, ne znam, petsto, šesto ljudi… Mi smo krenuli sinoć igrati predstavu, znali smo i kome ćemo posvetiti ovo sve", rekao je glumac na K1 televiziji.

Zatim je objasnio kako ga je najbolje upoznao kada je glumio u filmu "Toma".

"Vi kad čitate njegovu knjigu, stvorite određeno mišljenje o njemu i to je magija, koja vam da da neke stvari sami zaključite. Ja sam njega najviše upoznao kroz rad, a onda kroz te neke naše razgovore. Shvatio sam ko je osoba preko puta mene, a to je nevjerojatno nježna i osjetljiva osoba", ispričao je Milan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Jo - 1 Sara Jo - 2 Sara Jo - 1 Sara Jo - 2 +25 Sara Jo - 3 Celebrity Miljenica regije bila je zvijezda crvenog tepiha u Beogradu, no svi su primijetili mali problem s haljinom koju je nosila

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Brat Bilaal i Will Smith Brat Bilaal Duane Martin i Jada Pinkett Smith Will Smith +13 Jada Pinkett Smith i Will Smith Celebrity Otkriveno što stvarno stoji iza tvrdnji da Will Smith voli muškarce i da je uhvaćen s jednim, već se dugo o ovome šuška!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene