Je li moguće?

Kći tragično preminulog glumca tvrdi da i danas komunicira s njim, pojasnila je i kako!

Meadow Walker Meadow Walker Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meadow Walker i Vin Diesel Meadow Walker Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) +0 Meadow Walker Galerija

Meadow Walker tvrdi da komunicira s pokojnim ocem Paulom Walkerom, a pojasnila je i kako.

Kći nikad prežaljenog glumca Paula Walkera, Meadow Walker, tvrdi da još uvijek osjeća povezanost s njim, iako je od njegove prerane i tragične smrti prošlo jedno desetljeće.

Pogledaj i ovo Meadow Walker Priznala je Kći preminulog Paula Walkera podijelila svoju priču o pobačaju: ''Duboka nepravda pogađa žene...''

Naime, 24-godišnja manekenka otkrila je kako prima očeve signale kad god u nešto sumnja ili kada u nešto nije sigurna te da odmah zna da je to on.

Paul je imao samo 40 godina kada je 2013. godine izgubio život u tragičnoj automobilskoj nesreći, baš kao i njegov suvozač i prijatelj Roger Rodas.

"Brojevi četiri i sedam su najdraži brojevi moga tate. A ja kad god u nešto sumnjam ili kad god sam u svađi s nekim ili bilo čime, posvuda mi se počnu prikazivati četvorke i sedmice. Tako da uvijek znam da je to on", izjavila je Meadow za E! News, koja je imala 15 godina kada je ostala bez oca.

Prisjetila se i kako je nedavno čula zvonjavu zvona i znala je da je to bio znak njezina oca koji je govorio da je sve u redu.

Paul je bio poznat po ulozi Briana O'Connera u franšizi "Brzih i žestokih", a Meadow je sada krenula njegovim stopama jer će se pojavljivati u najnovijem nastavku "Fast X". Rekla je da bi njezin tata bio ponosan na nju što je sudjelovala u tom projektu.

"Za mene je ovo super uzbudljivo i on bi bio bez teksta", rekla je.

Meadow je ranije priznala da se pokušavala povezati s Paulom gledajući njegove filmove kako bi se podsjetila kako je zvučao njegov glas.

"Uvijek kažu da je prva stvar koju zaboraviš kod nekoga njegov glas, tako da sam dovoljno sretna što imam njegov glas u mnogim filmovima i volim ih gledati noću. Što se mene tiče, zadovoljstvo mi je pričati o njemu i održavati njegov duh živim", rekla je za Page Six.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Day-Lewis - 4 Daniel Day-Lewis - 3 Daniel Day-Lewis - 5 Daniel Day-Lewis - 6 +6 Daniel Day-Lewis - 1 Nekad i sad Slavni glumac snimljen zapuštenog izgleda, posljednji je put viđen prije četiri godine i otada mu se gubi svaki trag

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene