bez razmišljanja

Marco Cuccurin otputovao je izvan Hrvatske pa se pohvalio s novosti na koju se spontano odlučio, a sve je pokazao na Instagramu!

Marco Cuccurin Marco Cuccurin Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin i Ursula von der Leyen Marco Cuccurin i Valter Flego Marco Cuccurin i Petra Dimić Marco Cuccurin i Petra Dimić +19 Marco Cuccurin i Petra Dimić Galerija

Marco Cuccurin ovih dana uživa u Bruxellesu s prijateljicom i pjevačicom Mijom Negovetić, a na svom Instagramu otkrio je i novost koju je napravio na svom tijelu.

Influencer Marco Cuccurin ima mnoštvo sitnih tetovaža po tijelu, a sada se pohvalio novom koja mu je, kako je objasnio, bila spontana odluka. 

Marco je otputovao u Bruxelles, a od tamo se javio na Instagramu i pokazao kako mu na ruci nastaje nova tetovaža. Riječ je o nekom tekstu, no iz fotografije se nije moglo vidjeti o čemu se točno radi.

"Volim spontane odluke u Bruxelles", napisao je Marco koji je pokazao da je tetovažu odlučio napraviti na prednjoj strani u blizini šake. 

Nakon toga Marco se s prijateljicom i pjevačicom Miom Negovetić zaputio u kafić na biljar gdje je i zaigrao.

"Impluzivno sam donio odluku da je vrijeme za biljar jer ako nešto u životu volim to je spontanost i uživanje u životu. PS zanemarimo moje razočarano lice jer nisam pogodio rupu", našalio se Marco na vlastiti račun.

Nedavno je podijelio i niz zajedničkih fotografija s Mijom kako poziraju zagrljeni, a iza njih se nalazi duga.

"Što reć' - uz prijatelje je uvijek lakše prebroditi oluje. Poslije kiše dođe i sunce, a nekad čak i duga", napisao je tada u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

Mladi influencer na svom TikToku otkrio je i kako svojim fanovima priprema pravo malo iznenađenje. Naime, zajedno s Mijom snimit će pjesmu i tako malo preći u glazbene vode.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 4 Princ William - 2 Princ William - 3 Princ William - 1 +26 Princ William - 5 Zanimljivosti Evo što je princ William odgovorio kad ga je 11-godišnji dječak pitao koliko novca ima na računu, baš ga je zatekao!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 1 Stjepan Vukadin - 2 Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 4 +29 Stjepan Vukadin - 5 Celebrity Chef Vuki objavio fotografije s vjenčanja i pokazao kakvu je haljinu nosila njegova supruga, koju vješto skriva od javnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene