Opet ljubi

Glumac poznat po isklesanom tijelu pokazao novog dečka, ovog puta izbor je pao na zgodnog grafičkog dizajnera

Luke Evans Luke Evans Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans - 10 Luke Evans - 9 Luke Evans - 8 Luke Evans - 7 Luke Evans - 6 Luke Evans - 5 Luke Evans - 4 Luke Evans - 3 Luke Evans - 2 +9 Luke Evans - 1 Galerija

Britanski glumac Luke Evans nakon raskida s umjetničkim direktorom Rafaelom Olarrom ponovno je zaljubljen. Naime, ovog puta radi se o grafičkom dizajneru Franu Tomasu.

Glumac Luke Evans pronašao je novu ljubav. Naime, kako se pohvalio, u vezi je s grafičkim dizajnerom Franom Tomasom.

Pogledaj i ovo Luke Evans sada ima dečka Seksi glumac na početku karijere nije skrivao da je gej, no onda se predomislio i našao djevojku, a nagađa se i o pomalo bizarnom razlogu!

Par se upoznao prije godinu dana, dok je Luke radio u Australiji. Svoj odnos skrivali su sve do sada. Britanac je inače otvoreno pričao o svojoj seksualnoj orijentaciji, a nikada nije skrivao da je homoseksualac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FRAN TOMAS (@frantomasr)

Evans je zajedno sa svojim partnerom posljednjih nekoliko mjeseci uživao na raznim putovanjima. Nedavno su otišli na skijanje s prijateljima Phillipom Schofieldom i Kelly Hoppen u Francuskoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Evans (@thereallukeevans)

Prijatelj blizak Lukeu rekao je za The Sun:

"Njihova veza je toliko jaka, u tajnosti su putovali svijetom. Isto razmišljaju, obojica imaju smisla za humor i jedan drugog podržavaju'', rekao je izvor. 

Podsjetimo, Evans je ranije bio u vezi s Rafaelom Olarrom, s kojim se počeo viđati na ljeto 2019., a prekinuli su u siječnju prošle godine. Posljednje mjesece veze proveli su zajedno u Australiji, a Rafael inače živi u Miamiju, u kojem radi kao umjetnički direktor lanca hotela na Floridi i u Argentini.

Početkom prošle godine, ni mjesec dana nakon njihova prekida, Luke je u Sydneyju uhvaćen s misterioznim frajerom s kojim je uživao na poznatoj plaži Bondi Beach. Vezu s njim nije tada potvrdio, ali mnogi su pretpostavljali da su par.

Zgodni je dvojac u minijaturnim kupaćim gaćicama mamio poglede svojim isklesanim tijelima, a u moru su se dodirivali i smijali te se nisu previše obazirali na znatiželjne poglede i bliceve fotoaparata, piše Daily Mail.

Britanski glumac ranije je izjavio kako razmišlja o očinstvu i da želi imati djecu prije nego što ostari. Rekao je: "Razmišljao sam o tome mnogo puta i kako starim, razmišljam da bih možda trebao to i učiniti. Ne želim biti stari tata, ali bih želio biti tata."

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 2 Bella Hadid - 4 +1 Bella Hadid - 1 Celebrity Nikad golišavije izdanje jedne od najljepših žena svijeta: Preskočila je odjeću i za izlazak obukla samo seksi donje rublje

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene