To je ljubav!

U supruga starijeg 21 godinu gleda jednako zaljubljeno kao prvog dana, a on kaže da mu je zbog jedne stvari promijenila život!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubavna priča Roberta Redforda i Sibylle Szaggars počela je 1996. godine, a danas se vole kao i prvog dana.

Legedarni holivudski glumac Robert Redford i njegova supruga Sibylle Szaggars stigli su sjajno raspoloženi na godišnjoj dodjeli nagrada za predanost očuvanju okoliša i zdravlja planeta koju je organizirao princ Albert II od Monaka.

Pogledaj i ovo showbuzz Bilo je previše poznato Evo čiju je haljinu iz 90-ih Kim jučer kopirala

Par je izgledao vrlo glamurozno, 85-godišnji Robert nosio je bijeli sako, odgovarajuću košulju i hlače, dok je 64-godišnja Sibylle nosila bijelu haljinu dugih rukava s uzorkom.

Sibylle je Robertova druga supruga, upoznali su se 1996. godine, a vjenčali su se 2009. godine u Hamburgu. U nekoliko je intervjua izjavio kako mu je promijenila život i dala novu snagu.

"Ona je vrlo posebna osoba. Mlađa je od mene i Europljanka, što mi se sviđa, tako da je to potpuno novi život za mene", izjavio je jednom prilikom za AARP The Magazine.

Robertova prva surpuga bila je Lola Van Wagenen, koja je napustila fakultet kako bi se 1958. godine vjenčala s glumcem u kući njezine bake. Lola je postala povjesničarka i aktivistica za zaštitu okoliša, no par se razveo 1985. godine, a u braku su dobili četvero djece.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Shasha Cui Shasha Cui Shasha Cui Janko Popović Volarić, Shasha Cui +13 Shasha Cui Celebrity Talentirana hrvatska snaha potpuno je smela Janka Popovića Volarića, zbog nje je zaboravio i koji jezik priča!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić Trio Šubarić +10 Trio Šubarić Celebrity Je li ovo najslađi trio koji ste ikada vidjeli? Jako se vole i sve rade zajedno, a po jednoj stvari su jedinstveni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene