sigurno im je ugodno!

Pogledajte svu raskoš i kič kočije u kojoj su se vozili kralj Charles i Camilla, nevjerojatno je što sve ima!

Kralj Charles i Camilla Parker Bowles u kočiji Kralj Charles i Camilla Parker Bowles u kočiji Profimedia 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles u kočiji Kralj Charles i Camilla Parker Bowles u kočiji Kralj Charles III. u kočiji Kralj Charles III. u kočiji - 2 Kralj Charles III. u kočiji - 1 Kralj Charles III. u kočiji - 1 Kralj Charles III. u kočiji - 2 Kralj Charles III. u kočiji - 3 Kralj Charles III. u kočiji - 1 Kralj Charles III. u kočiji - 2 +27 Kralj Charles Galerija

Kralj Charles i Camilla Parker Bowles u kočiji Diamond Jubilee State Coach putuju prema Westminsterskoj opatiji na svečanu krunidbu.

Kralj Charles i Camilla Parker Bowles krenuli su u zlatnoj kočiji Diamond Jubilee i napustili su Buckinghamsku palaču te krenuli put Westminsterske opatije na svečanu ceremoniju krunidbe.

Pogledaj i ovo Camilla Parker Bowles oporavlja se od operacije Zabrinuta Camilla posjetila supruga Charlesa dvaput u istom danu, pogledajte s kakvim izrazom lica je napustila bolnicu

Ulice središnjeg Londona prepune su ljudi, prema pisanju The Mirrora okupilo ih se čak dva milijuna, tu je i 7000 britanskih vojnika te 2300 VIP gostiju koji čekaju Charlesa i Camillu u Westminsterskoj opatiji.

Charles se okupljenom mnoštvu smiješi i pozdravlja iz raskošne kočije, dok mu svi kliču i mašu, odjeveni u bijele tradicionalne odore. Kočija Diamond Jubilee State Coach ima iznenađujuće suvremene modifikacije poput klima-uređaja i električnih prozora, što im vožnju zasigurno čini udobnijom, a vuče je šest konja.  

Krunidba samo što nije počela, a u Westminstersku opatiju već su stigli neki visoki uzvanici.

U klupama te povijesne građevine fotografi i brojne kamere uhvatili su neke poznate osobe. Među prvima je u opatiju stigla glumica Judi Dench. U opatiji je osim nje viđen i pjevač Nick Cave, a fotografi su ispred opatije uhvatili i glumicu Emmu Thompson, Stephena Frya, Joannu Lumley, Jaya Bladesa, Jill Biden, Olenu Zelenski i druge.

Na ulasku u samu opatiju kamere su uhvatile i pjevača Lionela Richieja, koji će sutra nastupiti i na velikom koncertu povodom krunidbe kralja Charlesa. Osim Lionela nastupit će i velika američka zvijezda Katy Perry, koja je također pristigla na svečanost u lila haljini.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Krunidba kralja Charlesa III. Krunidba kralja Charlesa III. Krunidba kralja Charlesa III. Princeza Diana +15 Kraljevski fanovi Zanimljivosti Britanci nisu zaboravili svoju omiljenu princezu Dianu, pogledajte kako su joj odali počast na krunidbi kralja Charlesa

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor zajednička večera - 15 Survivor zajednička večera - 14 Survivor zajednička večera - 4 Survivor zajednička večera - 10 +26 Survivor zajednička večera - 12 Celebrity Kandidati Survivora prvi put se istuširali i uredili nakon dva duga mjeseca, izgledom su iznenadili jedni druge!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene