Čiji je ljepši?

Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Kuća Kate Hudson - 1 Kuća Kate Hudson - 1 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vila Jennifer Lopez - 2 Vila Jennifer Lopez - 3 Vila Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 Kuća Jennifer Garner - 1 Kuća Jennifer Garner - 2 Kuća Kate Hudson - 1 Kuća Kate Hudson - 2 +8 Kuća Kate Hudson - 3 Galerija

Jennifer Lopez, Ben Affleck, Jennifer Garner i Kate Hudson samo su neke od svjetskih zvijezda koje su si ovih blagdana dale truda i ukrasile svoje dome na jedinstven način.

Božić nam je sve bliže, a neke od najvećih svjetskih zvijezda poput Jennifer Lopez, Bena Afflecka, Jennifer Garner i Kate Hudson već su se potrudili prigodno ukrasiti svoje domove i bome podigli letvicu ukrašavanja za nivo više.

Dok je klan Kardashian-Jenner poznat po tome što ne štedi na svojem ekstravagantnom blagdanskom uređenju, ni ostale slavne face ne zaostaju puno za njima.

Tko je najljepše ukrasio svoj dom?

  • Jennifer Lopez i Ben Affleck
  • Jennifer Garner
  • Kate Hudson
  • Sofia Vergara
  • Heidi Klum
  • Robbie Williams

Ukupno glasova:

Jennifer Lopez i Ben Affleck svoj prvi Božić provest će u novoj vili u Los Angelesu, vrijednoj 61 milijun dolara i odlučili su ga učiniti posebnim. Iako je Jennifer poznata po tome što voli malo pretjerati tijekom praznika, sada se odlučila za nešto elegantniju verziju, za lampice u blizini glavnog ulaza kao i prekrasne borove grane na stupovima u vili.

Affleckova bivša supruga, Jennifer Garner, odlučila se pak za blistavo bijele lampice koja vise u nizu duž ruba krova njezine kuće. Lampice je stavila i na drveće u dvorištu kako bi božićni duh kod nje bio što veći. Jennifer je nedavno rekla da neke od njezinih omiljenih tradicija uključuju upravo ukrašavanje doma u Brentwoodu i kićenje božićnog drvca s djecom.

Nedaleko od nje nalazi se imanje glumice Kate Hudson koja se također potrudila oko ukrašavanja. "Mir, radost, ljubav i nada", raznobojni je natpis koji je postavila na ukrasnu živicu ispred kuće, drveće je ukrasila žutim lampicama, kao i ukrasno grmlje, a slične dekoracije ima i obitelj Osbourne.

Glumica Sofia Vergara svela je dekoracije na minimum, tek je osvijetlila palme kraj bazena i nekoliko visokih stabala u svom dvorištu. Njezina kolegica iz žirija talent showa "America's Got Talent", Heidi Klum, također je osvijetlila drveće ispred svoje kuće, kao i palme pored bazena.

Slavni Britanac s adresom u SAD-u, pjevač Robbie Williams također se može pohvaliti raskošnom božićnom rasvjetom u svojoj vili Holmby Hills u Los Angelesu vrijednoj 50 milijuna dolara. Sva stabla na njegovu imanju visoka su oko 50 stopa, omotana su nizovima bijelih božićnih lampica od početka do kraja i kradu pažnju u susjedstvu.

A kako to sve izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin - 4 Ante Gelo - 2 +23 Ante Gelo - 1 Celebrity Perčin na subotnjoj špici dodatno potaknula šuškanja o vezi s našim glazbenikom, sad mu je dala i javnu podršku

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 +25 Marija Šerifović - 4 Celebrity Marija Šerifović želju da postane majka ostvarila je u dalekoj Americi, a sad je progovorila i o djetetovu ocu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene