omiljeni glazbenik

Svi smo ga znali kao Milu Hrnića, ali to mu nije bilo pravo ime, evo zašto ga je i zbog koga legendarni pjevač promijenio!

Milo Hrnić Milo Hrnić Ivo Ravlic/Cropix 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Milo Hrnić Srđan, Dubravka, Milo i Ante Hrnić Milo Hrnić Milo Hrnić Milo Hrnić Milo Hrnić Milo Hrnić - 3 Milo Hrnić - 2 Milo Hrnić - 1 Milo Hrnić - 2 +5 Milo Hrnić - 1 Galerija

Milo Hrnić preminuo je u 74. godini života nakon duge i teške bolesti, a iako ga svi znamo pod tim imenom, ono mu nije bilo pravo.

Pjevač Milo Hrnić preminuo je u 74. godini života nakon duge i teške bolesti. Nna posljednji počinak bit će ispraćen sutra, 19. rujna, u 15 sati na groblju Boninovo, a sprovod će biti održan istog dana u 17 sati na groblju sv. Trojstva u Petrači u Župi dubrovačkoj, prenosi Dubrovački.hr.

Milo je bio jedan od omiljenih dubrovačkih glazbenika koji je pjesmom uveseljavao brojne obožavatelje, no ime pod kojim ga svi znamo nije mu bilo pravo. Naime, Milo mu je zapravo bio nadimak, a kako se zapravo zove jednom je objasnio Dubrovački portal.

Roditelji su mu ime dali po djedu, Božo, ali je mama svog uvijek nasmijanog i dobro raspoloženog sina oduvijek zvala Milo. I jedino su ga pod tim imenom svi znali. Pa kad je konačno započeo svoju profesionalnu karijeru, promijenio je ime i ostao poznat kao Milo, piše Dubrovački.

Podsjetimo, Milo je tijekom uspješne karijere prodao više od milijun nosača zvuka, izdao je 20 albuma i više od 200 pjesama, koje je njegova publika obožavala.

Tri puta je tijekom 80-ih pobijedio na Splitskom festivalu s pjesmama "Vrati se", "Dalmacijo, ljubav si vječna" i "Dobra večer, prijatelji", hitovima koji se i danas rado slušaju i pjevaju.

Milo se nikada nije pomirio s iznenadnim gubitkom svoga najstarijeg sina Srđana, koji je iznenada preminuo u 53. godini početkom siječnja 2020. godine.

"Svaki dan plačem. Prijatelji me tješe da će mi s vremenom biti lakše, no meni je sve teže. S tim se budim i liježem", izjavio je tada Milo za magazin Gloriju.

Iza Mile ostali su supruga Dubravka i sin Ante.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tanja Bolanča Tanja Bolanča Tanja Bolanča Tanja Bolanča +18 Tanja Bolanča - 1 Celebrity Tko je atraktivna crnka u koju su svi gledali na Davis Cupu? Zbog njezina isklesanog tijela ne bi vas trebalo iznenaditi čime se bavi

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik - 3 Silvia Dvornik - 1 Silvia Dvornik i Sandro Jelavić Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 6 +26 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 Celebrity Uska haljina Silvije Dvornik potaknula je šuškanja i znatiželju kod njezinih pratitelja, neobični materijal istaknuo je dvije stvari na njoj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene