Događa se!

Pogledajte trenutke najveće sramote nekih od najpoznatijih zvijezda, paparazzi su čak i princa Williama snimili poslije čašice previše!

Princ William Princ William Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Cara Delevingne Charlie Sheen Ashley Benson Kate Moss Jason Momoa Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 1 Cara Delevingne Paris Hilton +1 Paris Hilton Galerija

Paris Hilton, Kate Moss i Cara Delevingne samo su neke od brojnih zvijezda koje su paparazzi snimili nakon čašice previše, a kako je to izgledalo, pogledajte u našoj galeriji.

Većinu svjetskih zvijezda navikli smo gledati u besprijekornim, dotjeranim i uglađenim izdanjima, no ima i trenutaka kada budu uhvaćene u situacijama kojima se baš i ne ponose.

Pogledaj i ovo Kate Middleton ''nakon svih glasina...'' Kate Middleton napokon viđena u javnosti prvi put u svom kaosu koji se događa posljednjih mjeseci, pojavila se na potpuno neočekivanom mjestu

To se pogotovo događa u situacijama kada popiju koju čašicu previše, a paparazzi ih uhvate i objave njihove fotografije koje bi sami najradije uništili.

Neke od takvih fotografija koje su ušle u povijest i o kojima se danima pričalo prikazuju zvijezde s A-lista kao što su prinčevi Harry i William, manekenke Cara Delevingne i Kate Moss, glumac Charlie Sheen, bogata nasljednica lanaca hotela Paris Hilton, startleta Ashley Benson i brojni drugi.

Kako izgledaju njihove sramotne fotografije, pogledajte u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula Tonković Filip i Paula Tonković Filip i Paula Tonković Filip i Paula Tonković +26 Paula Jeričević i Filip Tonković - 1 Celebrity Suprug pobjednice "Plesa sa zvijezdama" pravi je hit na društvenim mrežama, pogledajte njegove plesne pokrete!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David - 2 Damiano David - 1 Damiano David - 12 Damiano David - 10 +12 Damiano David - 9 Celebrity Pobjednik Eurosonga koji je zaludio žene pozirao potpuno gol, nekima su ovi prizori čak previše: "Čemu to?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene