Posjeduje nekoliko nekretnina

Goran Bregović za luksuznu vilu u Istanbulu iskeširao je masnu svotu, a sad ju je prodao?

Goran Bregović - 1 Goran Bregović - 1 Duje Klaric / CROPIX 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović - 2 Goran Bregović - 1 Goran Bregović Goran Bregović Goran Bregović - 3 Goran Bregović - 4 Goran Bregović - 1 Goran Bregović - 5 Goran Bregović - 4 Goran Bregović - 1 +6 Goran Bregović - 5 Galerija

Glazbenik Goran Bregović navodno je prodao vilu koju je kupio u Istanbulu 2014. godine, tada je za nju izdvojio veliku svotu.

Glazbenik Goran Bregović prodao je vilu koju je kupio u Istanbulu 2014. godine, ekskluzivno saznaje Kurir.

Naime, dok su novinari spomenutog portala boravili u Turskoj, saznali su da poznati glazbenik više nema nekretninu u Istanbulu.

Vilu na Bosporu, u elitnom dijelu Istanbula, gdje su nekretnine najskuplje, kupio je prije točno deset godina, o čemu su tada brojni mediji izvještavali. Nekretnine u ovom kvartu jednog od najljepših gradova u Europi stoje oko milijun i pol eura, a Bregović je za svoje iskeširao čak dva milijuna. No, za sada nije poznato za koliko ga je prodao.

Bivše imanje obitelji Bregović s jedne strane gleda na tjesnac koji razdvaja Europu i Aziju, a s druge na šumu.

''Prije nekog vremena pričalo se da Brega ima kuću ovdje u Istanbulu, ali moja saznanja su drugačija. Nitko od naših ne posjeduje nekretninu u tom dijelu Bospora, pa je svoju najvjerojatnije prodao. Ne znam detalje, ali znam cijeli kvart. Ovdje živim 30 godina i znao bih da on još uvijek ima kuću. Nekoliko puta sam ga sreo s prijateljima u restoranima na europskoj obali Bospora, ali posljednjih godina nisam ga viđao ovdje u Istanbulu'', rekao je agent za nekretnine, porijeklom iz Srbije, koji živi u Istanbulu i prodaje luksuzne vile i stanove.

Poznato je da Bregović ima kuće po cijelom svijetu: u Beogradu, Crnoj Gori, Parizu, Zagrebu i Sarajevu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Iva Jerković +25 Iva Jerković Celebrity Natalija Prica i nova supruga njenog bivšeg muža pojavile su se na istom događaju, pogledajte kako su se ponašale

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak - 4 Ivica Tucak - 3 Ivica Tucak - 2 Ivica Tucak - 1 +27 Ivica Tucak i Zlatko Dalić Zanimljivosti Ivica Tucak pokazao koliki je romantik, evo kako je iznenadio suprugu dok ga je čekala da se vrati kao svjetski prvak!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene