smrti zvijezda "Prijatelja"

Omiljeni Gunther skrivao je od javnosti svoju tešku bitku gotovo do samog kraja, a za jednog glumca koban je bio antibiotik

James Michael Tyler (Foto: Screenshot) James Michael Tyler (Foto: Screenshot) Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry (Foto: Profimedia) Paxton Whitehead - 1 James Michael Tyler (Foto: Screenshot) Mike Hagerty i Matt LeBlanc Ron Leibman Paxton Whitehead - 2 James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) +19 James Michael Tyler (Foto: Getty Images) Galerija

Prisjetili smo se glumaca iz kultne serije "Prijatelji" koji više nisu s nama.

Tragična smrt glumca Matthewa Perryja posebno je potresla obožavatelje kultne serije "Prijatelji", u kojoj je 10 godina glumio lik Chandlera Binga.

Matthew je preminuo u subotu 28. listopada u dobi od 54 godine. Glumčevo beživotno tijelo pronađeno je u jacuzziju u njegovu domu u Los Angelesu, a još se ne zna točan uzrok smrti.

Perryjevi kolege iz "Prijatelja", Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer, oprostili su se od njega zajedničkim priopćenjem u kojem su poručili da su svi potpuno shrvani i da će im trebati vremena da prebole ovaj veliki gubitak.

Chandler je prvi od takozvane slavne šestorke iz serije koji nas je napustio, no tijekom posljednjih godina fanovi su se morali oprostiti od još nekih omiljenih glumaca iz "Prijatelja", kojih se prisjećamo u nastavku.

Paxton White

Britanski glumac Paxton White, koji je u seriji utjelovio Rachelinog šefa gospodina Walthama, preminuo je u lipnju 2023. u 86. godini. Fanovima serije ostao je upamćen i kao stric Rossove druge supruge Emily, s kojom ga je spojio kad mu je ona došla u posjet iz Londona.

James Michael Tyler

U listopadu 2021. godine napustio nas je James Michael Tyler, koji je u 150 epizoda popularne serije glumio Gunthera, voditelja kafića Central Perk u kojem se okuplja omiljena šestorka. Tyler je preminuo u dobi od 59 godina, nakon duge i teške borbe s rakom prostate, koju je godinama vodio u tajnosti. Rak mu je dijagnosticiran 2018. godine, no strašnu dijagnozu podijelio je s javnosti tek nekoliko mjeseci prije svoje smrti, kada je bolest već bila u četvrtom stadiju i proširila se na njegove kosti, pa je glumac ostao paraliziran u donjem dijelu tijela. Bolest ga je spriječila i da se pojavi na okupljanju Prijatelja, pa se u posebnoj epizodi javio videom.

"Htio sam biti dio toga i plan je bio da se pojavim na pozornici, no ipak nisam mogao biti dio toga slavlja", kazao je tada Tyler.

Michael G. Hagerty

Iako se u pojavio u samo pet epizoda "Prijatelja", glumac Michael G. Hagerty osvojio je obožavatelje ulogom nadzornika zgrade Treegera. Hagerty je preminuo u svibnju 2022. godine, samo nekoliko dana prije svojeg 68. rođendana. Strani mediji tada su kao uzrok smrti navodili negativnu reakciju na antibiotik kojim je liječio infekciju noge, zbog čega je pao u komu.

Ron Leibman

Glumac Ron Leibman u seriji "Prijatelji" utjelovio je Rachelinog oca, doktora Greena, a fanovi ga pamte iako se pojavio u svega nekoliko epizoda. Leibman je preminuo u prosincu 2019. u 83. godini od posljedica izazvanih upalom pluća.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox - 2 Courteney Cox - 3 Courteney Cox - 1 Courteney Cox - 4 +17 Courteney Cox - 5 Celebrity Monica iz "Prijatelja" prvi put u javnosti nakon smrti svoga Chandlera, nije mogla sakriti koliko joj je teško

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 6 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 4 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 3 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 1 +22 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 5 Celebrity Prepoznajete li ovaj domaći par? Ovih dana proslavili su srebrni pir, a njihovu ljubav prije 11 godina uzdrmao je dramatičan događaj

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene