Biste li ju prepoznali?

Seksi spasiteljica nekoć je bila seks-bomba, a njezina ljepota ni nakon toliko godina nije izblijedjela

Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) +0 Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Yasmine Bleeth proslavila se ulogom spasiteljice Caroline Holden u seriji "Spasilačka služba".

Amerikanka Yasmine Bleeth planetarnu slavu stekla je trčeći u poznatim crvenim badićima iz kultne serije "Spasilačka služba". Obline koje su poskakivale na pijesku, rajske plaže i mnogo intriga i nepredvidljivih zapleta priskrbili su seriji legendarni status, a zahvaljujući njezinoj popularnosti među gledateljima, proslavile su se i neke druge dame od kojih je najpoznatija zasigurno Pamela Anderson. 

Pogledaj i ovo Yasmine Bleeth Danas neprepoznatljiva! Žarila je i palila u seksi kostimu 90-ih pa se povukla iz javnosti, a sad se pojavila nakon dugo vremena i šokirala izgledom!

Seksi brineta Yasmine zaludila je i muško i žensko gledateljstvo svojim zavodljivim izgledom, pa ju je časopis People 1995. godine uvrstio ju je među 50 najljepših ljudi na svijetu, a bila je jedna od 100 najseksi FHM-ovih žena na svijetu svake godine od 1996. do 2001. S obzirom na ulogu u "Spasilačkoj službi", pristizale su joj i ponude za uloge u drugim filmovima i serijama, a tijekom televizijske karijere radila je i kao model.

No kako to biva u Hollywoodu, u periodu najveće slave odala se drogama, pa je prvi put na rehabilitaciji završila 2000. godine, a godinu kasnije uhićena je zbog posjedovanja kokaina. Nakon toga se pojavila samo još u televizijskom filmu ''Spasilačka služba: Vjenčanje na Havajima''.

U prosincu 2000. prvi puta se prijavila u kliniku za odvikavanje od droga, a manje od godinu dana kasnije uhićena je zbog toga što je vozila nepropisnom brzinom, a policajac koji ju je zaustavio odmah je primjetio da je pod utjecajem opijata. Istraga je pokazala da je u tom trenutku Yasmine u automobilu skrivala nekoliko plastičnih vrećica s kokainom i amfetaminima. Pretres njezinog doma otkrio je još droge koja je bila skrivena posvuda. 

Zbog svega navedenog Yasmine je završila na sudu, a na kraju joj je dosuđena dvogodišnja uvjetna kazna i 100 sati rada za opće dobro. Glumica je od početka priznala svoju krivicu te uopće nije skrivala da je narkomanka. 

Poslije teškog perioda u životu iskreno je progovorila o vremenu kad se borila s ovisnosti pa je tako ispričala da je znala ne spavati po pet dana, ali i da se zbog konzumacije kokaina srušila na snimanju za jedan časopis. Ispričala je da su njezini poslovni suradnici u početku ignorirali njezine probleme s ovisnosti, sve dok joj prijatelji nisu počeli govoriti da više ne liči na sebe jer se problem koji je imala odrazio i na njezin izgled.

''Krajem 1999. prestala sam nalikovati na sebe. Ranije sam bila djevojka s oblinama, ali onda sam i to izgubila. Prijatelji su mi govorili da izgledam kao izvanzemaljac, imala sam samo 49 kilograma'', otkrila je tada.

Istaknula je da od svoje ovisnosti nikad neće zauvijek pobjeći, ali da je to dio njezina života i da će to prihvatiti. Od tada se iznimno rijetko pojavljuje u javnosti, a znamo kako dnas izgled isključivo zahvaljujući oštrom oku paparazza koji ju ponekad fotografiraju kako šeće ulicom. 

Yasmine danas ima 51 godinu, no njezina ljepota nije izblijedila s obzirom na vrijeme koje je prošlo otkako smo ju gledali na televiziji. Ipak, mora se reći kako je zbog zloupotrebe droga, teškog života, stalnih izlazaka i općenito nezdravih navika izgubila veliki dio nekadašnjeg sjaja.  

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Instagram) +0 Bella Hadid i Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Celebrity Potez najplaćenije manekenke svijeta ostavio sve bez teksta, mogu se posramiti i mnogi muškarci

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene