Svi pričaju o njoj!

Ima samo 16 godina, ali na zavodljivo je poziranje već navikla, a u javnosti se dosad baš i nije smjela pojavljivati

Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) +1 Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Galerija

Deva Cassel plijeni pažnju u talijanskom gradu Portofinu kamo je stigla u pratnji slavne majke Monice Bellucci i mlađe sestre Leonie.

Kćer glumice Monice Bellucci i glumca Vincenta Casella, 16-godišnja Deva Cassel ne silazi s naslovnica medija otkako se s majkom počela pojavljivati u javnosti, a pogotovo ovih dana u Portofinu gdje se nalaze na obiteljskom odmoru.

Pogledaj i ovo Deva Cassel Kakva ljepotica! Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

Tamošnji su paparazzi uhvatili Devu kako zavodljivo pozira dok ju mlađa sestra Leonie fotografira na balkonu luksuznog hotela u kojem borave s 56-godišnjom majkom. Deva je pritom nosila dekoltirani top koji je jasno otkrio goli trbuh dok se namještala za fotkanje. Monica je inače djecu godinama krila od znatiželjnih pogleda javnosti i omogućila im privatnost, ali čini se da su itekako spremne za više pažnje. 

Deva je krenula majčinim stopama i odlučila se baviti manekenstvom, a i više je nego očito da je naslijedila i njezine gene i ljepotu. Surađuje s najpoznatijim modnim brendovima popout Dolcea&Gabbane.

Monica se u posljednje vrijeme posvetila poslu modela i ima brojne angažmane, a u svijetu glume je odlučila napraviti malu pauzu. Od 2017. u vezi je s 18 godina mlađim umjetnikom i scenografom Nicolasom Lefebvreom, a svoj ljubavni život također drži dalje od javnosti i medija.

Prije njega Monicino srce osvojio je fotograf Claudio Basso, za kojeg se udala 1990. godine i razvela četiri godine kasnije. No 1996. godine upoznaje glumca Vincenta Cassela s kojim je snimala film "Apartman" i kojemu je rekla da na vjenčanju 1997. godine.

Njihov brak navodno je bio otvoren te su oboje često mijenjali seksualne partnere, o čemu je brujao cijeli Hollywood. Ona je čak jednom prilikom izjavila da od supruga i ne očekuje vjernost ako ga ne vidi po tri mjeseca, koliko su znali biti razdvojeni zbog poslovnih obveza i snimanja.

Monica i Vincent dobili su dvije kćeri, a njihovu je braku kraj došao 2013. godine

  1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Sam Asghari (Foto: Instagram) +11 Sam Asghari (Foto: Instagram) Celebrity Pričalo se da ju iskorištava zbog jedne stvari, ali on se od nje ne miče ni u teškim danima, a pristaje i na ono što je većini muškaraca mrsko

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Martina Boščić - 9 In Magazin: Martina Boščić - 11 In Magazin: Martina Boščić - 7 In Magazin: Martina Boščić - 6 +4 In Magazin: Martina Boščić - 5 inMagazin Upoznajte najutjecajniju hrvatsku fitness influencericu, na Instagramu je prati gotovo 200 tisuća ljudi!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene