Teško ga je pratiti

Prije mjesec dana s drugom partnericom dobio je kćer, a sad se pohvalio da je u njegovu obitelj stiglo i deseto dijete

Nick Cannon Nick Cannon Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Cannon Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) +0 Nick Cannon Galerija

Bivši muž pjevačice Mariah Carey dobio je deseto dijete, a sretnom vijesti pohvalio se na društvenim mrežama.

Komičar i voditelj Nick Cannon (41) na Instagram profilu pohvalio se svojim fanovima kako ima veliki razlog za slavlje.

Pogledaj i ovo Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Mobitel ga otkrio Zaljubili su se mladi i na početku slave, ludo se voljeli, a onda je otkrila da ju je mjesecima varao

Naime, Nick je dobio deseto dijete, točnije treće s partnericom Brittany Bell.

Ispod videa u kojem je prikazao cijeli proces proslave, napisao je:

"Još jedan blagoslov! Kako moje putovanje na ovom planetu postaje sve značajnije, sve što mogu učiniti je zahvaliti Bogu i nastaviti tražiti od Svevišnjeg da uredi moje korake. Dao mi je upravljanje i dominaciju nad obiteljskom dinamikom koja je nekima nezamisliva. Ali što je još važnije, on me blagoslovio osobama punim ljubavi da me pažljivo vode kroz ovaj svrhovit život".

Zatim je opisao i svoje trenutne emocije:

"Toliko sam dužan i zahvalan. Brittany Bell je bila stijena. Naučila me toliko toga o roditeljstvu, psihologiji, duhovnosti, ljubavi i životu općenito. Sve što je željela je molitva od njezinih najmilijih. Učim da je to najbolji dar".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Otkrio je i da sam porođaj nije bio nimalo lak te da je došlo do problema:

"Vjerojatno najteži porođaj kojem sam ikad svjedočio. 48 sati nesnosne boli i opasnosti po život kako bismo dočekali 4.5 kilograma ljubavi i radosti pod nazivom Rise Messiah Cannon. Hvala Brittany za moju drugu malu vagu! Volim tebe i našu nevjerojatnu obitelj".

Prije mjesec dana dobio i deveto dijete, sina Onyxa Ice Cole Cannona, ali s manekenkom LaNishom Cole.

Inače, Nick je priznao da živi u poliamoriji, koja podrazumijeva da održava nekoliko intimnih veza s različitim partnericama koje to sve odobravaju, i tvrdi da ne vjeruje u brak.

Nick je prvi put postao roditelj kad je dobio blizance s pjevačicom Mariah Carey 2011. godine, a ostalu djecu dobio je s partnericama Abby De La Rosom, Bre Tiesi i Lanishom Cole.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +31 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić potaknula je na komentare pomalo ležernim odabirom outfita za vjenčanje prijateljice, ali je svejedno dobila hrpu komplimenata!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Jovana Joksimović Željko Joksimović Željko i Jovana Joksimović - 1 Jovana i Željko Joksimović - 4 +13 Jovana i Željko Joksimović - 1 Celebrity Ovaj dječak danas je jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, možete li prepoznati o kome je riječ?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene