čudan odnos

Bivši suprug drži je na oku i četiri godine nakon razvoda te joj brani izlaske s novim muškarcima, dok on izmjenjuje mlađahne ljepotice

Flavio Briatore Flavio Briatore Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Flavio Briatore Elisabetta Gregoraci Flavio Briatore Elisabetta Gregoraci Elisabetta Gregoraci Flavio Briatore Flavio Briatore Leni Klum i Flavio Briatore - 1 Leni Klum i Flavio Briatore - 2 Leni Klum i Flavio Briatore - 3 +1 Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum Galerija

Flavio Briatore snimljen je na luksuznoj jahti s bivšom suprugom Elisabettom Gregoraci koja je u žutom dvodijelnom bikiniju pokazala svoju bombastičnu figuru.

Talijanski milijarder Flavio Briatore i njegova bivša supruga Elisabetta Gregoraci održali su prijateljski odnos nakon razvoda braka 2019. godine. 

Pogledaj i ovo showbuzz imaju ugovor Bivši muž tajkun brani joj da se u javnosti pojavi s novim dečkom, dok on samo izmjenjuje mlađahne ljepotice

Paparazzi su ih uhvatili dok su odmarali na njegovoj luksuznoj jahti "One" u Porto Cervu na Sardiniji.

Talijanska manekenka pokazala je svoje trbušne mišiće u dvodijelnom žutom badiću dok se izležavala na ležaljci, upijajući zrake sunca. Iza ovakve figure stoji naporan rad u teretani.

Flavio je uhvaćen bez majice u plavim kupaćim hlačicama, a kao modni dodatak nosio je šiltericu i sunčane naočale. 

Bivši par uživao je u razgovorima, a na jahti su im se pridružili i njihovi bliski prijatelji.

S Gregoraci je bio u braku od 2008. do 2017. godine i zajedno imaju sina Nathana, a nakon razvoda Flavio ju je zatražio da potpiše ugovor koji joj brani da se u javnosti pojavi s novim muškarcem.

"Ugovor je potpisala i zbog toga ju ne vidimo s drugim muškarcima još otkako se rastala od Flavija. Možda se s nekim i druži, no to je njezina privatna stvar", rekao je za talijanske medije izvor blizak Elisabetti. Ona sama je na kraju priznala da je bila u vezi čitavo to vrijeme, ali je pazila da ju nitko ne fotografira.

S druge strane, Flavio samo izmjenjuje mlađahne ljepotice i ne skriva ih od javnosti, a zadnja s kojom je ulovljen je 26-godišnja manekenka Maria Ludovico Campano.

Zanimljivo je da je Briatore, prije nego što se obogatio, bio voditelj restorana i prodavač osiguranja u Italiji. Svojedobno je osuđen po nekoliko optužbi za prevaru 1980-ih, dobio je dvije zatvorske kazne, iako su te presude kasnije ukinute amnestijom.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus Nives Celzijus +30 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus ne prestaje s provokacijama, a sada je bome nadmašila samu sebe: "Okusi moju dinju!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 2 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 1 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 3 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 4 +27 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 1 Celebrity Miljenik žena i 20 godina mlađa ljepotica pobijedili su sve predrasude i još su zaljubljeni preko ušiju, a ona je pokazala savršeno tijelo nakon poroda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene