Nesvakidašnja drama

Policajci dojurili spriječiti obiteljsku tragediju, a kad tamo - Živi mrtvaci!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dramu je zakuhao netko od susjeda koji je konverzaciju i vriskove iz serije zamijenio za stvarnu opasnost.

Neimenovana obitelj iz Great Fallsa u Montani pošteno se isprepadala u nedjelju navečer kada je shvatila da se kuća nalazi u okruženju brojnih i do zuba naoružanih policajaca.

Pogledaj i ovo showbuzz I oni su na ulicama Uznemirujuće tvrdnje zvijezda koje su se pridružile prosvjedima u SAD-u: "Pucali su na nas bez ikakvog razloga"

Naime, netko je od susjeda u večernjim satima nazvao 911 i policajce obavijestio da se upravo odvija prava obiteljska drama u kojoj se nekom prijeti oružjem, zbog čega su ljudi u uniformama dojurili što su prije mogli kako bi spriječili krvoproliće.

BIZARAN TRENUTAK Skuhana riba oživjela u tanjuru

Srećom, prije nego što su posegnuli za pištoljima najprije su odlučili izvidjeti tko je od ukućana prijetnja, te su vrlo brzo utvrdili da su izašli na intervenciju zbog Živih mrtvaca (The Walking Dead), popularne serije koja se u nedjelju vratila na TV ekrane.

Ispalo je, eto, da je obitelj tek glasno gledala devetu epizodu šete sezone, odnosno da je zabrinuti susjed konverzaciju i vriskove iz serije doživio kao stvarnu opasnost. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene