Miss BumBum

Opasne operacije: 'Radije bih izgubila pola stražnjice nego umrla'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svoju hvaljenu i nagrađivanu stražnjicu Andressa Urach podvrgnula je plastičnoj operaciji. Ali nije prošla najbolje.

Drugoplasirana djevojka u brazilskom natjecanju najboljih stražnjica, nazvanom Miss Bumbum, zbog plastične kirurgije je završila na odjelu intenzivne kirurgije s 'trulim' nogama.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Drugačija stvarnost Opet ni traga celulitu: Na Instagramu pokazala svu raskoš bujne pozadine, ali znamo da nije sve tako savršeno

Andressa Urach (27) provela je mjesec dana na intenzivnoj njezi u strahu da bi zbog po život opasne infekcije mogla ostati bez noge. A samo nekoliko tjedana nakon izlaska iz bolnice - opet je tamo. Ovaj put zbog implantata u stražnjici. Za medije je progovorila iz bolničkog kreveta u Sao Paulu rekavši da joj je na hitnoj operaciji uklonjen implantat, a u bolnicu je prevezena nakon što se probudila s ogromnom upalom, pišeDaily Mail.

VIDEO Dali su pravo bogatstvo kako bi nalikovali na svoje idole!

Manekenka Andressa Urach priznala da ju je njezina opsjednutost ljepotom zamalo ubila

'Jako patim, ali Bog je sa mnom. To je moja krivica, moja taština me natjerala da odem predaleko', rekla je djevojka. 'Hvala Bogu da mi više ne treba tijelo za posao. Radije bih imala noge da mogu hodati, a izgubila pola stražnjice nego da umrem', kaže 27-godišnja TV voditeljica koja se na natjecanju najboljih stražnjica pojavila 2012. godine.

Urach je široj javnosti postala poznata kada je iznijela sporne tvrdnje da je spavala s nogometašem Cristianom Ronaldom, a u posljednjih pet godina navodno je obavila devet plastičnih operacija. Među njima su operacija nosa, smanjenje čeljusti, povećanje grudi, liposukcija pa čak i vaginalno smanjenje usana.

Najvažnija operacija ticala se njezine hvaljene i nagrađivane stražnjice. U nju je navodno ubrizgala različite supstance jer je htjela da bude još veća. No, već u srpnju je počela osjećati nelagodu pa je iz njezinih natkoljenica iscijeđeno 400 mililitara hidrogela.

Nakon toga joj je druga ubrizgana supstanca PMMA uzrokovla truljenje tkiva. Unatoč operaciji i dalje je trpjela strašne bolove i u studenom je završila u bolnici s teškom infekcijom lijeve noge.

Nakon dvije neuspješne drenaže doživjela je septički šok i premještena je na intenzivnu njegu. U jednom trenutku njezin život je bio u opasnosti i prijetila joj je amputacija.

Plastična kirurgija omiljena u Brazilu

Andressa je jedna od mnogih Brazilki i Brazilaca koji se podvrgavaju plastičnoj kirurgiji. 2013. godine u zemlji je obavljeno milijun i pol zahvata. U 226 tisuća slučajeva radilo se o povećanju grudi, a 64 tisuće puta stavljani su implantati u stražnjicu.

U Brazilu radi više od 5000 plastičnih kirurga. Andressina cimerica Jessica Lopes rekla je da su njih dvije odlazile na plastične operacije kao da idu u šoping. 'Bile smo ropkinje ljepote', zaključila je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene