Aludira li na nešto?

Jedna od najseksi Hrvatica toplije dane iskoristila za bikini, ali pratitelji su počeli sumnjati u jednu stvar zbog opisa

Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 1 Foto: Instagram

Žanamari Perčić pozirala je u bazenu te nakon dugo vremena ponovno dala pratiteljima mašti na volju pokazavši svoje utrenirano tijelo.

Žanamari Perčić dolazak je proljeća shvatila kao poseban povod zbog kojeg će obući kupaći kostim i počastiti se kupanjem, a novim fotografijama ponovno je svojim pratiteljima dala mašti na volju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

Naša pjevačica pozirala je na ulasku u bazen te zavodljivo zabacila glavu prema natrag dok su u prvi plan na kameri došle njezine obline koje su savršeno utrenirane.

''Odana sam. Nikad te neću ostaviti zbog nekog drugog. Ali ću te ostaviti zbog sebe'', napisala je u opisu te neke pratitelje navela na razmišljanje.

Dok je većina pratitelja komentirala njen izgled, neki su se zapitali aludira li na svoj odnos s partnerom Joshuom Macksom.

''Tako je curo, samo naprijed'', ''Jaaaaooo'', ''Anđeo je ovdje…'', ''Najzgodnija cura na planeti'', pisali su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Inače, Žanamari je već godinama u braku s Mariom Perčićem, odnosno Joshuom Macksom, a u posljednje vrijeme par se nigdje ne pojavljuje zajedno, a na društvenim mrežama također više nemaju zajedničke fotografije.

Zbog toga su neki posumnjali u njihovu ljubav.

Kroz zimu, Žanamari je pratitelje častila u sportskim odjevnim kombinacijama koje su isticale njezinu stražnjicu te uzak struk, a kako se bliži toplije vrijeme mnogi se raduju tome što će sve češće Perčić ponovno gledati u bikinijima.

Inače, na Instagramu je prati 197 tisuća vjernih pratitelja, među kojima su i brojni stranci, te svakodnevno objavljuje izazovne fotografije iz teretane ili u elegantnim izdanjima, u kojima svoje obožavatelje ostavlja bez teksta.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jasmin Stavros - 4 In Magazin: Jasmin Stavros - 3 In Magazin: Jasmin Stavros - 2 In Magazin: Jasmin Stavros - 1 +20 Jasmin Stavros inMagazin Stavros u bolnici utjehu pronalazi u vjeri: ''Krunica mi je stalno u ruci i molim po cijele dane, sumnjaju na još nešto...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 +26 Danijela Martinović - 1 Celebrity Danijela Martinović u prvom izlasku od objave da ponovno ljubi, pjevačica nikad nije bila više nasmijana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene