"Vani je možda hladno, ali..."

Žanamari objavila fotku u badiću zbog koje je pitaju kad će u Hollywood, a pokazala je i zanimljiv detalj na nozi

Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 3 Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 2 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 3 +21 Žanamari Perčić - 2 Galerija

Žanamari Perčić objavila je na Instagramu fotografiju u badiću i pokazala tetovažu crvene ruže koju ima na nozi.

Naša pjevačica Žanamari Perčić zagrijala je obožavatelje novom fotografijom koju je objavila na profilu na Instagramu, a na kojoj pozira u bikiniju.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Ali omiljeno nije preskočila Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

41-godišnja Žanamari na fotografiji pozira u badiću leopardova uzorka uz bazen, u kojem je naglasila bujni dekolte i besprijekornu liniju, ali i tetovažu ruže na nozi.

"Ja sam osoba koja kaže 'hajde da napravimo to' ili 'je*eš to', nema između", napisala je Žanamari uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

"Super si", "Možda je vani hladno, ali unutra nije", "Kad se seliš u Hollywood? Mislim da je vrijeme", "Dobro izgledaš", "Ljepota", "Moja Barbie lutka", "Samo pozitiva", "Ma ti si bomba", "Prelijepa si", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Žanamari je nedavno na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira na quadu u snježnom okruženju, u sivom crop-topu i tajicama koje su na nekim dijelovima bile prozirne, a na nogama je imala crne čizme. Kao modni dodatak nosila je crnu kapu i sunčane naočale.

U ovom izdanju bez jakne savršeno je istaknula svoju zgodnu figuru, ali i zabrinula neke svoje pratitelje, koji su izrazili svoju brigu za njezino zdravlje.

"Obuci se, molim te. Prehladit ćeš se!", "Malo je prehladno za takve kombinacije", "Kad te gledam, hladno mi je" samo su neki od komentara.

No, bilo je i onih pozitivnih: "Zgodna si", "Kakvo tijelo", "Goriš", "Kraljice", "Uvijek super i sa stilom".

Inače, na Instagramu je prati 197 tisuća vjernih pratitelja, među kojima su i brojni stranci, te svakodnevno objavljuje izazovne fotografije iz teretane ili u elegantnim izdanjima, u kojima svoje obožavatelje ostavlja bez teksta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene