Hrvatska Meghan Markle

Supruga našeg reprezentativca nije sklona javnim pojavljivanjima, ali ovoga puta ipak je napravila iznimku i podržala ga s tribina!

Helena Matić - 2 Helena Matić - 2 Goran Stanzl/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Matić Helena Matić - 1 Helena Matić - 3 Helena Matić - 1 Helena Matić - 2 Helena Matić - 4 Helena Matić - 5 Helena Matić - 6 Helena Matić - 5 Helena Matić - 4 +4 Helena Matić - 3 Galerija

Supruga Dominika Livakovića Helena Livaković isticala se među masom navijača u dresu svojega supruga golmana.

Među brojnim hrvatskim navijačima koji su hrvatsku nogometnu reprezentaciju došli podržati u prepoznatljivim dresovima s bijelo-crvenim kockicama, u masi se isticala jedna ljepotica.

Pogledaj i ovo Dominik Livaković i Helena Matić Čarobni prizori Hrvatska Meghan Markle objavila dosad neviđene fotke vjenčanja s Livakovićem, neodoljivo podsjećaju na scene iz hit-filma!

U zelenom dresu s brojem 1 Helena Livaković došla je podržati svojega supruga i golmana hrvatske reprezentacije Dominika Livakovića.

Utakmicu je pratila u društvu supruge Domagoja Vide Ivane Vide, a na njezinu ljepotu malo je tko mogao ostati ravnodušan.

Njezina podrška itekako je, čini se, pomogla Livakoviću. Čudesno je obranio tri penala Japanaca i time osigurao prolaz hrvatske reprezentacije u daljnji tijek natjecanja.

Helenu inače nazivaju i hrvatskom Meghan Markle, a smeđokosa ljepotica za Livakovića se udala u lipnju ove godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Livaković (@helenamatic)

Par se vjenčao u katedrali sv. Stošije u Zadru nakon pet godina veze, a vjenčanje vratara hrvatske reprezentacije privuklo je veliko zanimanje javnosti.

Mladence su pred crkvom dočekali veseli svatovi i živa glazba, a slavlje se nastavilo u hotelu Falkensteiner Resort Punta Skala u Petrčanima.

Uzvanici, među kojima su bili i Livakovićevi kolege iz reprezentacije, na društvenim mrežama otkrili su djelić atmosfere sa svadbenog slavlja, na kojem je nastupio Petar Grašo. Pojavila se i snimka prvog plesa mladenaca, za koji su odabrali Grašin romantični hit "Je l' ti reka 'ko". Na svadbi je pjevao i Saša Matić, a mladenci i njihovi gosti uživali su i u spektakularnom vatrometu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 9 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 8 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 7 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 6 +27 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 4 Celebrity Premijer Plenković na utakmicu poveo sinčića, a preslatki dječak podržao je svojeg omiljenog nogometaša!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida - 1 Ivana Vida - 2 Ivana Vida Ivana Vida +25 Ivana Vida - 4 Celebrity Domagoja Vidu došli su podržati supruga koju rijetko viđamo i sinčić koji je bio pravi hit na prošlom Svjetskom prvenstvu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene