''Ona je znala...''

Princ Harry otkrio je zašto se on i Meghan ne žele odreći titula te kako je kraljica reagirala na njihov dramatični odlazak

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Kate Middleton Princ Harry i princeza Diana Princ Harry u Las Vegasu - 3 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 3 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 4 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 5 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 1 Princ Harry ponovno protiv monarije - 3 Princ Harry i princ William Princ Harry - 2 +20 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Princ Harry otkrio je kako je kraljica znala da su on i Meghan nesretni, a još više detalja ispričao je u svojim memoarima ''Spare'', koji su sada dostupni svima.

Princ Harry ovih je dana glavna tema svih medija, a pored svega, dramatično je izjavio i da se on i Meghan nikada neće vratiti u Ujedinjeno Kraljevstvo te postati članovi kraljevske obitelji. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Govoreći u emisiji Good Morning America, vojvoda od Sussexa je rekao: ''Ne mislim da će to ikada biti moguće, čak i ako postoji dogovor između mene i moje obitelji, ne postoji ta treća strana koja će učiniti sve što može da osigura da se vratimo jer to u biti prekida odnos među nama. Bilo je nešto u budućnosti gdje, znate, možemo nastaviti podržavati Commonwealth, što je, naravno, na stolu.''

U odvojenom intervjuu za CBS novinar je upitao zašto se on i Meghan jednostavno ne odreknu svojih titula vojvode i vojvotkinje od Sussexa.

"A kakva bi to razlika bila?" bio je njegov jedini odgovor.

Uoči objave Harryjevih memoara njegova je popularnost drastično pala te je, prema novim istraživanjima jedne organizacije, princ stekao negativno mišljenje ispitanika.

Harry je još u intervjuu i konačno rekao što je pokojna kraljica Elizabeta mislila o njegovu odlasku iz obitelji.

''Ona je znala da sam nesretan. Moja baka i ja imali smo vrlo dobar odnos. Nikome to nije bilo iznenađenje, a ponajmanje njoj'', rekao je te otkrio da je kraljica mogla očekivati njihov odlazak.

Harry jer već kritiziran jer u svojim memoarima otkriva da ga je William fizički napao i nazvao Harryjevu suprugu Meghan teškom i agresivnom, a prijatelji para ocjenjuju da William šuti o knjizi za dobrobit obitelji i zemlje.

Tako jedan od prijatelja kaže za Sunday Times da "William šuti jer Harry zna da mu neće uzvratiti".

Drugi prijatelj rekao je za list da William razmišlja strateški i slijedi primjer svoje bake, pokojne kraljice Elizabete II.

U prethodno emitiranoj sekvenci intervjua danog ITV-u Harry kaže da objavljuje memoare jer zna da šutnja neće poboljšati situaciju.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić (FOTO: Instagram) Deniss Grgić - 8 Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 7 +22 Deniss Grgić - 5 Celebrity Zovu je hrvatskom Megan Fox, njezinih navijačkih izdanja svi se još dobro sjećaju, a evo zašto je na Instagramu prati 80 tisuća ljudi!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein +11 Jocelyn Wildenstein Nekad i sad Cijeli život uporno tvrdi da nije ništa operirala, no njezine najnovije fotografije dokaz su da to baš i nije istina

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene