Ma, nemoguće

Postoje li još uvijek osobe kojima je nepoznata ova činjenica iz filma ''Sam u kući'' nakon toliko godina emitiranja?

Joe Pesci u filmu ''Sam u kući'' - 2 Joe Pesci u filmu ''Sam u kući'' - 2 Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Joe Pesci u filmu ''Sam u kući'' - 1 Joe Pesci u filmu ''Sam u kući'' - 2 Joe Pesci u filmu ''Sam u kući'' - 3 Joe Pesci u filmu ''Sam u kući'' - 4 Joe Pesci u filmu ''Sam u kući'' - 5 Joe Pesci u filmu ''Sam u kući'' - 6 Joe Pesci u filmu ''Sam u kući'' - 7 Film Sam u Kući Film ''Sam u kući'' - 3 Film ''Sam u kući'' - 2 +1 Film ''Sam u kući'' - 1 Galerija

''Sam u kući'' film je koji svake godine uljepša božićne blagdane obiteljima diljem svijeta, a jednu činjenicu mnogi još i danas ne znaju.

''Sam u kući'' film je koji svake božićne blagdane okuplja obitelji diljem svijeta pred televizijom, a priču nestašnoga Kevina McCallistera koji ostane sam zna vjerojatno svaka osoba na svijetu.

Pogledaj i ovo showbuzz legendarni glumac Omiljeni zlikovac iz filmova karijeru je započeo zahvaljujući jednom pozivu, a ljubio je brojne lijepe žene

Međutim, Twitterom su počele kružiti zbunjene objave i statusi ljudi koji sve do danas nisu primijetili jedan važan detalj u filmu.

Naime, na početku prvog dijela u kuću dolazi policajac koji provjerava stanje zbog povećanog rizika na provalu, a utjelovio ga je Joe Pesci.

Gotovo svi, ili smo tako barem mislili, znaju i da Joe glumi kriminalca Harryja koji kasnije provali u tu istu kuću i kojemu Kevin smješta spletke. Međutim, neki su ovu činjenicu primijetili tek nedavno.

''Koliko ste imali godina kada ste saznali da je policajac na početku filma ujedno i pljačkaš??? Jer sam ja saznao prije otprilike dvije minute'', napisao je jedan korisnik.

''Čekaj... Policajac na početku filma 'Sam u kući' pljačkaš je na kraju filma. Molim?!''

''Trebalo mi je više od 10 godina da shvatim da je policajac u filmu 'Sam u kući' potajno pljačkaš…'' samo su neki od sličnih komentara, a mnogima je ovaj podatak i smiješan s obzirom na to da je ovo jedan od najgledanijih filmova na svijetu.

''Je l' vi živite ispod kamena?'' napisao je kratko jedan korisnik.

U prvim scenama posebno se ističe i zlatni zub policajca koji Harry kasnije izgubi, a koji na kraju filma pronađe i Kevinov otac.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Leo Jurešić, MasterChef - 1 Leo Jurešić, MasterChef - 2 Leo Jurešić, MasterChef - 3 Leo Jurešić, MasterChef - 4 +28 Leo Jurešić, MasterChef - 5 Celebrity Mladog Lea mnogi su vidjeli kao pobjednika MasterChefa, a nakon odlaska iz showa otkrio nam nešto što će obradovati njegove obožavateljice!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Šime Vrsaljko - 4 Šime Vrsaljko - 3 Šime Vrsaljko - 2 +26 Šime Vrsaljko - 1 Celebrity Šime Vrsaljko napravio iznimku i objavio rijetku fotografiju s partnericom Kajom, uhvatili ih u spontanom trenutku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene