Ajoj

Legendarni glumac otkrio što se krije iza scene kultnog filma, nije sve prošlo kako treba: "Imao sam dovoljno sreće"

Sam u kući 2, Macaulay Culkin i Donald Trump Sam u kući 2, Macaulay Culkin i Donald Trump Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sam u kući 2, Macaulay Culkin i Donald Trump Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Daniel Stern +0 Daniel Stern Galerija

Joe Pesci progovorio je o snimanju kultnih scena u filmovima "Sam u kući 1 i 2" te otkrio kako za njega nije sve prošlo bezbolno i bezopasno.

Zvijezda filmova "Sam u kući 1 i 2", legendarni američki glumac Joe Pesci prisjetio se snimanja tih kultnih filmova i tom je prilikom otkrio kako je zadobio stvarne i ozbiljne opekline i ozljede na setu što su rijetki dosad znali.

Pogledaj i ovo Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Malo su se promijenili Prije 30 godina zapamtili smo ih kao mokre bandite: Pogledajte kako danas izgledaju Marv i Harry iz kultnog božićnog filma

79-godišnji Joe priznao je da je imao modrice i da ga je sve boljelo tijekom snimanja dok je glumio nespretnog provalnika Harryja, uz 65-godišnjeg Daniela Sterna koji je glumio njegovog ne baš inteligentnog pomoćnika, Marva.

Joe je prije uloga Harryja, ostvario zapažena pojavljivanja u filmovima "Easy Money" iz 1983. godine i "Lethal Weapon 2" iz 1989. godine, prije nego što se dodatno proslavio u "Sam u kući", te u nastavku "Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku". Bio je to drugi film za koji je Joe apsolutno znao da će biti uspješan.

Obilježavajući njihovu 30. godišnjicu, Joe je detaljno opisao neke od ozljeda koje je zadobio nakon izlaska drugog filma u prosincu 1992. godine.

"Zadobio sam ozbiljne opekline na vrhu glave tijekom scene u kojoj je Harryjev šešir zapaljen. Imao sam dovoljno sreće da profesionalni kaskaderi rade prave teške vratolomije", rekao je Joe za People.

Govoreći o radu s tada mladom dječjom zvijezdom Macaulayem Culkinom, Joe je rekao da ga pamti kao stvarno slatkog klinca.

"Namjerno sam ograničio svoje interakcije s njim kako bih sačuvao dinamiku između njegovog lika, Kevina, i mog lika Harryja", objasnio je.

Budući da se pojavio samo u prva dva filma sa sljedeća Joe nije isključio mogućnost povratka ako će se snimati novi, no priznao je da bi bilo teško ponoviti usopjeh te kultne američke komedije.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 4 +15 Joško Gvardiol - 5 Zanimljivosti Djevojke su poludjele za Gvardiolom, no trenutačno postoji samo jedna žena kojoj se poželio obratiti nakon utakmice!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 5 +8 Claudia Rivier Celebrity Bujna Slavonka raskošne grudi jedva je smjestila u navijačke trakice kojima ih je prekrila, a pozirala je u blagdanskoj atmosferi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene