Bloom je opet najslađi!

Šuput se pohvalila obiteljskom fotografijom s još jednog odmora, ali ovoga puta razglednica stiže iz zimske idile u Hrvatskoj!

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 10 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput - 5 +21 Maja Šuput - 6 Galerija

Maja Šuput podijelila je predivnu obiteljsku fotografiju s odmora u vikendici koju okružuje snijeg.

Maja Šuput podijelila je predivnu obiteljsku fotografiju s još jednog odmora na kojem se trenutačno nalazi sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Nakon što su skoro mjesec dana proveli na toplom Mauricijusu, Maja, Nenad i Bloom sada uživaju u pravoj zimskoj idili na Plitvicama, a maleni Bloom itekako uživa u snijegu koji je napadao.

Maja je s pratiteljima podijelila kako su oni proveli svoje jutro, a sve troje sjeli su pokraj prozora i pokrili se pokrivačem.

''Jutro s pogledom'', napisala je Maja u opis fotografije.

Svu pažnju opet je ukrao nasmiješeni Bloom koji je bio ušuškan između mame i tate.

''Top slika'', ''Tko zna, zna'', napisali su joj pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Ovo je naime prvi Bloomov susret sa snijegom, a sretni roditelji sve su obilježili fotografijama i videozapisima, a hranili su i jelene, u čemu su posebno uživali.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +26 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Kolinda otkrila zašto se suprug Jakov s njom nigdje ne pojavljuje, ali i detalje njegova posebnog ženskog društva: "Vjerojatno je uživao!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Graham Austin Graham Brad Pitt i George Clooney Brad Pitt i George Clooney +24 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 1 Zanimljivosti Brad Pitt i George Clooney nisu uspjeli ostati ozbiljni zbog prizora koji ih je dočekao, pogledajte što je zabavilo holivudske miljenike

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene