Što se događa?

Pažljivi promatrači kraljevske obitelji zabrinuti zbog potencijalnog zdravstvenog problema kralja Charlesa, on se na svoj račun šali i zove ih – kobasicama

Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles III. - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 3 Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. I Camilla Meghan Markle i kralj Charles - 1 Kralj Charles Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 3 Kralj Charles +20 Princ Harry, Meghan Markle i kralj Charles Galerija

Budući kralj Charles zabrinuo je brojne obožavatelje izgledom svojih prstiju, a on se s njima itekako dobro našalio.

U svojim memoarima ''Spare'' princ Harry pisao je o kroničnim bolovima u vratu i leđima kralja Charlesa, koje je djelomično pripisao očevim starim ozljedama u sportu polo.

Pogledaj i ovo Princ Harry - 1 Nije mogao izbjeći Princ Harry ipak je posjetio Buckinghamsku palaču nakon krunidbe, a njegov je posjet bio iznimno kratak

Ali pažljivi kraljevski promatrači mogli bi biti zabrinuti zbog još jednog potencijalnog zdravstvenog problema o kojem se kralj već šalio, njegovih natečenih prstiju.

Sam ih je kralj nazvao svojim ''kobasičastim prstima'' u pismu koje je napisao prijatelju dok je opisivao svojeg novorođenog sina, princa Williama.

''Ne mogu vam opisati koliko sam uzbuđen i ponosan. Stvarno izgleda iznenađujuće privlačno i ima kobasičaste prste poput mojih'', napisao je, kako je citirano u knjizi ''Charles, čovjek koji će biti kralj Howarda Hodgsona''.

Rasprava o Charlesovim ''kobasičastim prstima'' bila je široko rasprostranjena na društvenim mrežama, a u jednom trenutku bili su sedmi najtraženiji pojam na Googleu u Ujedinjenom Kraljevstvu. U rujnu prošle godine Charles je fotografiran s vrlo natečenim prstima, a mnogi su se pitali u čemu bi mogao biti problem.

Naime, budućem kralju ruke su takve nakon dugih razdoblja provedenih u letenju ili putovanju u vruće zemlje. Liječnik je potom objasnio da se radi o bolesti edem, stanju u kojem tijelo počinje zadržavati tekućinu u udovima, obično u nogama i gležnjevima, ali također i u prstima, što uzrokuje otečenost.

Dok je monarh već godinama patio od te bolesti, razgovor o tom pitanju postao je rašireniji kada je stupio na prijestolje nakon smrti kraljice Elizabete II.

Inače, kraljevska obitelj ima velike šake od mladosti, to je osobina o kojoj je kraljica pisala u pismu svom učitelju glazbe nakon Charlesova rođenja.

Napisala je: ''Beba je jako draga i jako smo ponosni na njega. Ima zanimljiv par ruku za bebu.

Prilično su krupni, ali s finim dugim prstima koji nisu nalik mojima, a svakako različitima od očevih. Bit će zanimljivo vidjeti što će postati.''

Iako su kraljevski obožavatelji izrazili zabrinutost zbog izgleda kraljevih ruku, on nije potvrdio razlog oticanja.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Blanca Blanco - 9 Blanca Blanco - 1 Blanca Blanco - 8 Blanca Blanco - 7 +24 Blanca Blanco - 6 Celebrity Svijet ju je zapamtio kad je slučajno pokazala međunožje na Oscarima, a godinama je u vezi s kolegom koji je od nje stariji 30 godina!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 +29 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Celebrity Peco i Silvia u službenom izlasku, s njihovih osmijeha pažnju su skrenule njezine noge u ultrakratkoj sako-haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene