Tko laže?

Fanovima nije promaknuo ovaj detalj vezan za prvi spoj princa Harryja i Meghan Markle, svatko od njih govori drugačije!

Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 1 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 1 Afp 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 1 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 2 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 3 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 4 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 1 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 2 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 3 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 4 Princ Harry Princ Harry +20 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Kraljevski obožavatelji uočili su još jednu nedosljednost u memoarima princa Harryja u vezi s odjećom koju je Meghan Markle nosila na njihovom prvom spoju.

U svojoj biografiji ''Spare'' vojvoda od Sussexa ispričao je trenutak kada je prvi put ugledao svoju suprugu. Sreli su se u ulici Dean 76 u Londonu, jednom od privatnih klubova članova Soho Housea.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Opisujući njezin outfit, princ Harry piše: ''Nosila je crni džemper, štikle i traperice. Nisam znao ništa o odjeći, ali sam znao da je šik.''

Međutim, kraljevski obožavatelji na TikToku istaknuli su da je opis princa Harryja u suprotnosti s komentarom koji je Meghan Markle dala u pripremi izložbe iz rujna 2018. godine. 

Glumica je tad kustosici pokazivala svoju vjenčanicu i spomenula kako je nosila plavu haljinu na prvom spoju s princem Harryjem.

Uoči njihovog vjenčanja, vojvotkinja kaže da je tražila da taj komad tkanine haljine bude ušiven u njezinu vjenčanicu što je i pokazala kao mali plavi komad.

Pogledavši izbliza svoju haljinu, Meghan je rekla: ''Ovdje negdje je komad, jeste li ga vidjeli? Komad plave tkanine koji je zašiven unutra? To je tkanina od haljine koju sam nosila na našem prvom spoju.''

Kustosica je odgovorila: ''O, to je najromantičnija stvar!''

Videozapis možete pogledati OVDJE.

No, moguće je da Meghan prvi susret nje i Harryja nije smatrala spojem. Princ Harry dalje opisuje kako je ona tada nosila lijepu plavu haljinu s bijelim prugama tijekom njihovog drugog susreta.

A moguće je da je to haljina na koju su oboje mislili.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić +25 Lana Jurčević i Luka Nižetić Nekad i sad Prisni trenuci Luke Nižetića s lijepom kolegicom zbog kojih se dugo šuškalo da su par, a ona je godinama kasnije otkrila nešto nevjerojatno!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) +8 Marija Škaričić Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene